Annonce
Odense

Formodet knivrøver fængslet i fire uger

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
41-årige mand, der formodes at stå bag et knivrøveri mod en Dagli' Brugs i Odense M fredag aften, er søndag blevet væretægtsfængslet ved byretten i Odense.
Annonce

Ryk direkte i fængsel.

Det var beskeden fra dommeren i byretten, da en 41-årige mand fra Odense søndag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Fyns Politi ville have ham varetægtsfængslet, fordi han ifølge politiet formodes at være manden bag et røveri mod en Dagli' Brugs fredag aften.

Milan Holck Nielsen, vagtchef hos Fyns Politi, oplyser, at den 41-årige er fængslet i foreløbig fire uger.

Annonce

Anholdt uden dramatik

Fyns Politi kan ikke oplyse, hvordan den 41-årige forholder sig til varetægtsfængslingen og de sigtelser, der rejst imod ham. Det har ikke været muligt at træffe anklageren.

Men det er et røveri begået med kniv mod en Dagli' Brugs på Skovsbovænget i Odense M, hvor udbyttet blev en stak pengesedler, som den 41-årige er mistænkt for at stå bag.

Røveriet fandt sted fredag aften, og ud fra overvågningsbilleder fik Fyns Politi hurtigt dannet sig et indtryk af, hvem de skulle lede efter.

Allerede lørdag eftermiddag blev den 41-årige så anholdt uden dramatik, da en patrulje opdagede ham på Vagtstien i Odense cirka klokken 14.30.

Den 41-årige beskrives af politiet som værende fra misbrugermiljøet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce