Annonce
112

Formodet gerningsmand anholdt: 27-årig fremstilles i grundlovsforhør

En 27-årig mand blev anholdt fredag i Ikast-området. Han menes at være gerningsmanden til skudepisoden i mandags, hvor en 24-årig mand blev skudt i brystkassen. Han døde af skuddet. Den 27-årige mand vil blive sigtet for manddrab, når han lørdag fremstilles i grundlovsforhør. Foto: Sydøstjyllands Politi
En 27-årig mand er fredag blevet anholdt. Han vil blive sigtet for manddrab på den 24-årige mand, der mandag i denne uge blev skudt og dræbt i Korskærparken. Den 27-årige fremstilles i grundlovsforhør lørdag.

Fredericia: Sydøstjyllands Politi har anholdt den formodede gerningsmand i forbindelse med drabet mandag på en 24-årig mand.

Den anholdte er en 27-årig mand fra Fredericia.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Den anholdte menes at være identisk med den sortklædte person på scooteren, som Sydøstjyllands Politi tirsdag eftermiddag efterlyste oplysninger fra borgerne omkring, og som menes at være gerningsmanden til drabet på den 24-årige mand i Fredericia. Den 27-årige mand blev anholdt omkring kl 13.00 i Ikast-området, lyder det i pressemeddelelsen.

Den 27-årig mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag klokken 10 ved Retten i Horsens.

Han vil ifølge politiet blive sigtet for manddrab på den 24-årige mand, der blev skudt og dræbt mandag den 24. februar i Korskærparken i Fredericia.

Fredag blev to mænd på henholdsvis 48 og 29 år varetægtsfængslet frem til 16. marts i forbindelse med drabssagen. Politiet kan ikke oplyse, om der er en eventuel relation mellem den 27-årige nu anholdte mand og de to, der fredag blev varetægtsfængslet.

Sydøstjyllands Politi kan ikke uddybe nærmere om begrundelsen for anholdelsen af den 27-årige mand, eller om den eventuelle relation til den dræbte eller noget om motivet for drabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Rynkeby Foods tjener atter penge

Annonce