Annonce
Odense

Formodet bombe-mager og sexkrænker har skiftet navn

Den 40-årige blev kendt i offentligheden som "manden i den røde bil", før hans identitet blev kendt. Nu har han skiftet navn.

Den 40-årige mand, som har erkendt at have bortført og sexmisbrugt to piger på 10 og 11 år på henholdsvis Sydfyn og Østfyn, har taget navneforandring.

Det kom frem ved Retten i Odense, da den 40-årige mand torsdag skulle have forlænget sin varetægtsfængsling med yderligere fire uger.

Sexovergrebene, der fandt sted to steder på Fyn sidste sommer, skræmte børnefamilier på hele øen. Og det var altså den 40-årige, der blev afsløret som gerningsmand, via de fund som politiets teknikere gjorde på mandens bopæl i forbindelse med en brand i hans lejlighed.

Af fund kan blandt andet nævnes hjemmelavet sprængstof og våben, og senere undersøgelser af computerudstyr viste sig at indeholde næsten 91.000 filer med børneporno, hvor godt en tredjedel var af den allergroveste slags.

Den 40-årige er i mellemtiden blevet mentalundersøgt, men parterne i sagen venter stadig på resultaterne. Siden sin anholdelse har han desuden siddet varetægtsfængslet i isolation, hvilket han klagede sin nød over i retten.

- Jeg har mistet alt. Familie. Venner. Fremtid. Penge. Jeg synes ikke, det er rimeligt at sidde i isolation, fordi jeg begik noget, mens jeg var psykotisk, sagde han.

Men dommeren valgte dog fortsat at varetægtsfængsle ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce