Annonce
Fyn

Formidlingschef indstillet til Årets Fynbo

Benedikte Jeppesen er formidlingsleder i Den Fynske Landsby med ansvar for Levende Historie og dermed for markarbejderen Hanne Anita Andersen. Foto: Michael Bager
Annonce

Den Fynske Landsbys formidlingschef, Benedikte Jeppesen, bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Ebba Jørgensen, der derfor har indstillet Jeppesen til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

- Benedikte Jeppesen er en dygtig formidler og meget dygtig til at hjælpe andre med den rigtige formidling overfor gæsterne. Benedikte Jeppesen kan arbejde på alle pladser, det være sig den fine frue, lærerinden, pigen der bager i den store ovn, kokkererer i køkkenet eller vasker. Det giver respekt for en leder. Og ikke mindst lægger Benedikte Jeppesen øre til alle og er opmærksom på, hvad der siges. 100 frivillige har hver sin idé om et eller andet, men alle bliver hørt med opmærksomhed og et smil, skriver Ebba Jørgensen.

Også Børge Petersen, Bogense, er blevet indstillet til Årets Fynbo 2019.

- Børge er altid på forkant med turismen i Bogense. Han arrangerer cykelture og ruter for turister. Han startede Turismens Venner i Bogense. Han uddeler foldere til gæstesejlere i Bogense Havn og Marina, opremser læserne Jens Bækkelund og Bent Ørum, der har indstillet Børge Petersen.

De to fremhæver også, at Børge Petersen har stået bag istandsættelsen af et hus på havnen til Turismens Venner, at han laver foldere til turister på forskellige sprog og at han hjalp med ved VM i cykelcross:

- Han fortjener et stort skulderklap, for han har brugt tusindvis af fritimer, skriver de.

Indstillingsfristen for kandidater til Årets Fynbo 2019 er nu udløbet. 15. december præsenterer vi en række af kandidaterne i avisen. Og 22. december kan du se en oversigt med alle kandidaterne.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce