Annoncørbetalt indhold

Formel 1 er skudt i gang - Magnussen på vej frem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er tiden på året for Formel 1 endelig kommet, og her den 20. marts blev det første grand prix skudt af i Bahrain til megen stor spænding og med nogle ret interessante resultater, der har sat folks forventninger til dette år højt.


Annonce

Blandt andet har den tidligere vanærede danske Formel 1 kører, Kevin Magnussen, haft et usædvanligt godt ræs, og det kan måske varsle nogle spændende udfald for resten af sæsonen. Lad os dykke længere ned i grand prixets udfald, og analysere, hvorfor det netop lige gik så godt.


Det endelige resultat i Bahrain

Det første grand prix i Formel 1 2022 løb af stablen i Bahrain, og vinderen blev Charles Leclerc fra Monaco, der repræsenterer Ferrari. Med 57 omgange på samlet 308.2 km og 3 pitstops klarede han det på 1:37:33:584 hvilket var 9.675 bedre end den infamøse Lewis Hamilton, der kom på en tredjeplads med godt pusterum op til andenpladsen, hvor spanieren Carlos Sainz Vasquez de Castro endte med at ligge, der kun var 5.598 fra førstepladsen. En anden interessant ting at lægge mærke til er Max Verstappen, der havde et meget undervældende ræs, og endte på en 19. plads.


Her kommer dog det spændende: Kevin Magnussen på en solid femteplads. Med 14.754 langsommere end Leclerc forholder han sig utroligt tæt på fjerdepladsen og Hamiltons tredjeplads. Danskeren har vist sig kyndig på banen for første gang i lang tid, så hvad kan vi forvente af ham til næste grand prix?


Kevin Magnussen flyver videre - Kan han holde momentummet?

Den næste grand prix i Formel 1 2022 bliver i Australien. D. 9. april er der kvalifikation til ræset, og d. 10. går det for alvor i gang. Spørgsmålet er så nu, om Kevin Magnussen, der kører for Haas, igen kan formå at kvalificere sig, og hvis han gør, kan vi så forvente et lige så flot resultat eller måske et, der er bedre? Kan vi tale om et reelt comeback?


Selvfølgelig er det svært så tidligt at sige, om der for alvor er tale om et comeback, men der er en række ting, der peger i den rigtige retning. En af de ting, der viste sig at være en fordel for Magnussen er Formel 1 2022’s nye reguleringer. Disse medfører blandt andet et budgetloft for holdene, og det tager lige toppen af de tekniske fordele, bilerne kan give kørerne. Kørerne kommer altså i front, og holdene kommer til at stå langt mere jævnbyrdigt.


Kigger man på resultaterne for de kørere, der endte i top-5, så er det også meget tydeligt, at der ikke er langt mellem dem. Magnussens bil kører fint, han har igen lagt sig foran holdkammeraten Mick Schumacher, så det kunne sagtens blive en spændende sæson for danskeren.


Vejen fremad

Med et forrygende comeback har Kevin Magnussen vist, at han sagtens kan præstere, og det har genvundet publikums tiltro til ham. Om han kommer til at blive verdensmester med Haas, er tvivlsomt, men der er ingen tvivl om, at hvis Magnussen holder skruen i kog, så har vi meget at forvente af ham.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.