Annonce
Nyborg

Formanden vil på de skrå brædder

Jesper Bech Madsen er formand for Nyborg Voldspil. Men han har stadig lyst til selv at være med på scenen, og derfor mødte han til audition på slotsmøllen i weekenden. Foto: Nils Svalebøg
Jesper ​Bech Madsen vil ikke nøjes med at sidde for bordenden i voldspillets bestyrelse. Han har lyst til at komme på scenen til sommer.

Nyborg: Da instruktør Jesper Dupont og hans lederteam i weekenden holdt optagelsesprøve til forestillingen Cyrano, sprang en af deltagerne i øjnene.

Formanden for Nyborg Voldspil, Jesper Bech Madsen, havde nemlig meldt sig til audition, og han måtte selvfølgelig lige som alle den andre håbefulde aspiranter ind foran panelet for at vise, hvad han dur til, når det gælder sang og skuespil.

Jesper Bech Madsen gik dog ikke efter en af hovedrollerne, men efter rollen som bagermesteren - en af de komiske figurer i Sebastians musicaludgave af det kendte skuespil.

- Jeg har spillet rollen for nogle år siden på Nislevgård-spillet i Otterup, sagde Jesper Bech Madsen, da han var færdig med sit indslag i salen.

- Jeg har faktisk også været på den store scene på Nyborg Vold tidligere. Men det er 33 år siden.

Jesper Bech Madsen har dog flere gange været med i vinterforestillingen på Slotsmøllen - en enkelt gang under Jesper Duponts ledelse.

- Jeg synes, det er dejligt, når formanden søger om at komme med i Cyrano. På denne måde viser han jo, at han virkelig går op i det, voldspillet handler om, siger Jesper Dupont.

Om Jesper Bech Madsen så får sin ønskerolle, må tiden vise. Instruktørteamet er endnu ikke klar til at sætte navne på rollerne til sommerens forestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce