Annonce
Middelfart

Forlod politik for at 'bruge energien' på andre ting: Tidligere viceborgmester dømt for at dele seksuelt krænkende billeder

Mikkel Dragmose-Hansen. Arkivfoto: Mette Mørk
Den tidligere viceborgmester og spidskandidat for SF i Middelfart, Mikkel Dragmose-Hansen, er ifølge BT blevet idømt 30 dages betinget fængsel ved Retten i Odense.

Nordvestfyn: Mikkel Dragmose-Hansen, der indtil for blot en måned siden var en del af byrådet i Middelfart for SF og partiets spidskandidat til regionsrådsvalget, er mandag blevet dømt ved Retten i Odense - blandt andet for at have delt billeder af stærk seksuel karakter.

Det skriver BT mandag aften.

Ifølge BT blev Mikkel Dragmose-Hansen idømt tredive dages betinget fængsel, som skal udmøntes i samfundstjeneste. Samtidig skal han betale tortgodtgørelse på 5000 kroner til sagens forurettede.

Annonce

Måtte vælge noget fra

I begyndelsen af august offentliggjorde Mikkel Dragmose-Hansen, at han ville stoppe i politik, da han ønskede at bruge mere tid på sit arbejde og sin virksomhed med boligudlejning, som førte flere og flere opgaver med sig.

- Man kan sige, nogle gange er det rigtig fornuftigt at få en sommerferiepause, hvor man lige kan tænke alle tingene igennem og måske også lige få koblet hovedet lidt fra og gøre sig nogle klare overvejelser i forhold til, hvad man har på bedding. Hvis jeg skal kunne bruge energien 100 procent på de ting, jeg går ind i, så er jeg også nødt til at vælge noget fra, lød det dengang fra Mikkel Dragmose-Hansen overfor Fyens Stiftstidende, kort efter at han på Facebook havde kaldt beslutningen om at trække sig, efter at have offentliggjort sit spidskandidatur, for "en af de sværeste i sit liv".

I begyndelsen af september forlod han samtidig sin stol som formand for beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget og i økonomiudvalget.

Han overlod sin plads til Morten Thomsen, som nu er spidskandidat for SF i Middelfart.

Mikkel Dragmose-Hansen har ikke ønsket at udtale sig til BT, og hans forsvarer, Jeppe Vang Madsen, har ifølge BT heller ingen kommentarer til dommen.

Sagen kørte som en tilståelsessag.

Det er mandag aften heller ikke lykkedes Fyens Stiftstidende at få en kommentar fra hverken Mikkel Dragmose-Hansen eller Morten Thomsen.

Videoindslag fra TV2 Fyn:

Annonce
Odense For abonnenter

Hammeren falder over diesel-syndere i Odense: Overvågning udskriver bøder for en kvart million om måneden

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Slik-eventyr fortsætter: Hundredvis af fans trodsede regnen for at møde populær youtuber i Slikræven

Kerteminde For abonnenter

Hårdtprøvede lejere barrikaderer sig mod rotter: - De skramlede i væggen bag mit sengegærde

Odense

Millioner til forstærket indsats mod udledninger fra gartnerierne

Erhverv For abonnenter

Nyt kæmpe erhvervsbyggeri ved motorvejen ligger indenfor kirkebyggelinjen: - Når vi står på kirkegården, kan vi kigge henover taget

Odense

Kender du en solstråle? Kommune søger unge til at hygge om de ældre på plejehjem

Nordfyn For abonnenter

Passager faldt ud af kurven: Havarikommission har undersøgt alvorlig hændelse under DM i ballonflyvning

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Debat

Det er fint med gode intentioner, men hvor blev svarene af?

Odense

Nye detaljerede målinger afslører: Gartnerier udleder fortsat gift til vandløb

Danmark

Lykke var træt af at bruge op mod 1500 kroner på kalendergaver - men så fik hun en idé, som kan spare forældre en masse penge

Nyborg

Det var kattens: Mumier er ren overtro

Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Odense For abonnenter

Det virker: Partikeludledningen er faldet i Odenses miljøzone

Annonce