Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forlader Middelfart til juni: Senior- og velfærdschef skal være chef i Faaborg-Midtfyn

Kitt Lysén Pedersen har været senior- og velfærdschef i Middelfart Kommune de seneste fire år. Til juni tiltræder hun jobbet som chef for sundheds- og ældreområdet. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Senior- og Velfærdschef i Middelfart Kommune, 49-årige Kitt Lysén Pedersen, tiltræder 1. juni nyt job som chef for sundheds- og ældreområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Annonce

Nordvestfyn: Det er både velkendte og helt ukendte arbejdsopgaver, der venter, når Middelfart Kommunes senior- og velfærdschef Kitt Lysén Pedersen 1. juni tiltræder et nyt job i Faaborg-Midtfyn Kommune.

I den midtfynske kommune skal den 49-årige chef stå i spidsen for både sundheds- og ældreområdet, og det betyder, at hun skal lære et nyt område at kende - nemlig sundhedsområdet.

- Jeg brænder for ældreområdet, og jeg er også helt vildt nysgerrig på at komme til at arbejde mere med sundhedsområdet. Området er i rivende udvikling og berører rigtig mange borgere i kommunen. Det er spændende, at vi som kommune skal omstille os til at løse flere sundhedsopgaver og samtidig bruge en forebyggende indsats til at skabe endnu bedre rammer, fortæller Kitt Lysén Pedersen.

Til spørgsmålet om, hvordan hun har det med at tiltræde endnu en stilling på et kommunalt område, som er økonomisk presset, svarer Kitt Lysén Pedersen:

- Jeg er enormt optaget af, hvad vi har af muligheder. Det er min tilgang. Der er altid muligheder - vi skal bare ud og finde dem. Det, der driver mig er, at vi i fremtiden også kan levere god velfærd til borgerne - men under andre forhold, fordi der bliver flere og flere ældre og færre i den arbejdsduelige alder.

Annonce

Nyt job, ny organisation

Kitt Lysén Pedersen har været senior- og velfærdschef i Middelfart Kommune i fire år, og hun træder til juni ind i en kommune, som er i gang med at justere organisationsstrukturen. Det betyder, at både hun og den nyansatte socialchef Tina Wahl begge selv kan være med til at bestemme, hvad de skal lave.

- Jeg har været meget glad for at være i Middelfart, fortæller Kitt Lysén Pedersen og uddyber:

- Jeg har lært at være i den organisatoriske position, man er i som chef. Jeg har været med på det strategiske niveau og været tæt på det politiske arbejde. Jeg har mødt fantastiske medarbejdere og følt mig meget priviligeret. Så det er med tanken om gode minder, jeg drager fra Middelfart.

Kitt Lysén Pedersen nævner også et fantastisk samarbejde med Ældrerådet og den borgerkontakt, hun har haft, som ting, hun kommer til at savne.

Kitt Lysén Pedersen tiltræder stillingen som chef for sundheds- og ældreområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune 1. juni. Det bliver den nye social- og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune Irene Ravn Rossavik, som tiltræder mandag 4. maj, der får til opgave finde en afløser efter Kitt Lysén Pedersen.

Middelfart Kommune er fortsat på jagt efter en ny stabschef. Ansøgningsfristen på den stilling udløber 10. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce