Annonce
Erhverv

Forlader chefstilling: Troels Mylenberg stopper i Jysk Fynske Medier

Troels Mylenberg stopper som chefredaktør og udviklingsdirektør i Jysk Fynske Medier.

Tiden er ikke til den ambitiøse redaktionelle udvikling, som Troels Mylenberg gerne så sat i gang. Derfor går han, men han vil fortsat skrive i avisen.

Annonce

Jysk Fynske Mediers mest kendte ansigt, chefredaktør og udviklingsdirektør Troels Mylenberg, forlader Jysk Fynske Medier ved årsskiftet. Han har valgt selv at stoppe i Jysk Fynske Medier, oplyser mediekoncernen i en officiel meddelelse.

Han begrunder sin beslutning med, at tiden lige nu ikke er til de ambitiøse redaktionelle udviklingsaktiviteter, han ellers gerne ville sætte i gang.

Jysk Fynske Medier har lige nu behov for fokus på kernen og sikring af denne. Og med placeringen af Peter Orry som ansvarshavende chefredaktør for samtlige titler er det her, fokus for den redaktionelle del af virksomheden bør være lige nu.

Lige som det er her, ressourcerne skal samles, herunder de ressourcer, som ellers var tiltænkt Troels Mylenbergs redaktionelle udviklingsenhed, skriver Jysk Fynske Mediers administrende direktør, Jesper Rosener, i meddelelsen.

Troels Mylenberg stopper med udgangen af december, men vil fortsætte med at skrive i Jysk Fynske Mediers dagblade, og han vil desuden løse en række opgaver for direktion og bestyrelse.

Annonce

Stadig udvikling

Administrerende direktør Jesper Rosener fastslår, at der trods afskeden med Troels Mylenberg ikke er tale om, at den redaktionelle udvikling er sat på standby.

- Men under arbejdet med budgettet for 2018 stod det klart for os, at der ikke lige nu er midler til store projekter. Vi skal prioritere, og i det lys har Troels besluttet, at hans rolle kan undværes. Det betyder ikke, at vi skal undvære redaktionel udvikling, men nogen særlig enhed har vi ikke råd til lige nu, forklarer Jesper Rosener.

- Er dette et udtryk for uenighed i den øverste ledelse i Jysk Fynske Medier?

- Ja, vi er og har været uenige, og det er ærlig snak, fortsætter Jesper Rosener.

- Kan du uddybe det?

- Vi er uenige om, hvor mange ressourcer vi kan sætte i redaktionelle udviklingsprojekter nu og her. Vi har altid været gode til at diskutere, og det er der kommet meget god energi ud af. Når det ender sådan nu, er det Troels' eget valg. Vi har arbejdet utrolig tæt sammen i seks år, og der er skabt masser af succeser, lyder det fra Jesper Rosener.

Annonce

Bygge flere profiler op

- Troels Mylenberg, går du i vrede?

- Overhovedet ikke. Sådan er gamet. Og jeg går kun med en følelse af at have været med til noget fantastisk. Vi har bevæget os helt vildt. Se bare på valgdækningen for nylig i forhold til for fire år siden. Se på vores digitale kompetencer, på vores live-arrangementer, læserinddragelse, konstruktiv journalistik og på avisen Danmark.

- Vi har lavet vilde ting i branchen, og jeg er heldig at have været med på det her hold. Jeg er meget taknemmelig.

På spørgsmålet om, hvem der skal fremover skal repræsentere Jysk Fynske Medier udadtil, svarer Jesper Rosener:

- Vi mister en stor del af vores ansigt udadtil med Troels’ afgang, men Troels vil stadig være med i nogle sammenhænge, og han vil stadig skrive i avisen. Og så må vi få bygget nogle flere profiler op, som kan være med til at dyrke vores image og skabe stolthed om vores butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce