Annonce
Livsstil

Forkæl dig selv: Elegante øre-telefoner er pengene værd

Den lille holder er udført i blankt rustfrit stål og viser via tre små dioder på forsiden, hvor meget strøm, der er tilbage. Øretelefonerne har 3,5 timers batteritid, men kan oplades tre gange ekstra via holderen og når dermed op på 14 timer, før de savner et strømstik. Pr-foto

De nye MW07 "truly wireless" øretelefoner fra amerikanske Master & Dynamic er dyre, delikate og på papiret konkurrenterne underlegne - men de er alle pengene værd.

MW07 koster 2230 kr. De kommer i en eksklusivt udseende holder i rustfrit stål med dertilhørende kanvaspose, som beskytter mod ridser. De bruger BT 4.2, mens flere konkurrenter er gået over til 5.0 for bedre signal, de har IPX4-standard og tåler "kun" en smule regn, hvor nogle bruger IPX7, og batteritiden er 3,5 timer, hvor fx Apple Airpods har fem timer.

Annonce
MW07 fylder mindre i øret end Apples Airpods, men holderen fylder mere i lommen. PR-foto

Når MW07 til trods for ovenstående begrænsninger rangerer som de bedste øretelefoner, undertegnede har testet, er det på grund af lytteoplevelsen og følelsen af kompromisløs luksus. Der er udelukkende brugt lækre kvalitetsmaterialer i både holder og øretelefoner, og det mærker man øjeblikkeligt. Apples Airpods føles i sammenligning som et billigt plastikprodukt (de koster dog 1299 kr.). Sammenligner man lyden, bliver forskellen endnu større.

MW07 er lavet af acetate, metal og behageligt blødt gummi. De ser flotte ud, og de sidder godt. Den altoverskyggende hovedrolle er dog lyden. For selvom MW07 har mikrofon og kan bruges til at tale, er det tydeligt, at de er skabt til at spille musik. Lyden er krystalklar, meget åben og imponerende detaljeret. De er uden sammenligning de bedste in-ear øretelefoner, jeg har hørt. De indbyder til, at du lytter til meget musik længe, og de afslører ukendte detaljer på selv velkendte numre. Imponerende.

MW07 forbinder gnidningsløst til din smartphone, og registrerer i øvrigt hvis du fjerner en eller begge og pauser i så fald afspilning. Den flotte holder rummer desuden tre ekstra opladninger, så du kan lytte i 14 timer samlet, før holderen skal lades via USB-C. Til trods for, at MW07 må se sig overhalet på BT-, IPX-standard og batteritid, gør den fremragende lyd og det luksuriøse design, at de er det høje prisskilt værd.

Pris og tilgængelighed: Kan købes online for 2230 kr. (299 euro)

MW07 kommer i fire forskellige farver, der alle er udført i lækre materialer. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce