Annonce
Livsstil

Forkæl dig selv: Elegante øre-telefoner er pengene værd

Den lille holder er udført i blankt rustfrit stål og viser via tre små dioder på forsiden, hvor meget strøm, der er tilbage. Øretelefonerne har 3,5 timers batteritid, men kan oplades tre gange ekstra via holderen og når dermed op på 14 timer, før de savner et strømstik. Pr-foto
Annonce

De nye MW07 "truly wireless" øretelefoner fra amerikanske Master & Dynamic er dyre, delikate og på papiret konkurrenterne underlegne - men de er alle pengene værd.

MW07 koster 2230 kr. De kommer i en eksklusivt udseende holder i rustfrit stål med dertilhørende kanvaspose, som beskytter mod ridser. De bruger BT 4.2, mens flere konkurrenter er gået over til 5.0 for bedre signal, de har IPX4-standard og tåler "kun" en smule regn, hvor nogle bruger IPX7, og batteritiden er 3,5 timer, hvor fx Apple Airpods har fem timer.

MW07 fylder mindre i øret end Apples Airpods, men holderen fylder mere i lommen. PR-foto

Når MW07 til trods for ovenstående begrænsninger rangerer som de bedste øretelefoner, undertegnede har testet, er det på grund af lytteoplevelsen og følelsen af kompromisløs luksus. Der er udelukkende brugt lækre kvalitetsmaterialer i både holder og øretelefoner, og det mærker man øjeblikkeligt. Apples Airpods føles i sammenligning som et billigt plastikprodukt (de koster dog 1299 kr.). Sammenligner man lyden, bliver forskellen endnu større.

MW07 er lavet af acetate, metal og behageligt blødt gummi. De ser flotte ud, og de sidder godt. Den altoverskyggende hovedrolle er dog lyden. For selvom MW07 har mikrofon og kan bruges til at tale, er det tydeligt, at de er skabt til at spille musik. Lyden er krystalklar, meget åben og imponerende detaljeret. De er uden sammenligning de bedste in-ear øretelefoner, jeg har hørt. De indbyder til, at du lytter til meget musik længe, og de afslører ukendte detaljer på selv velkendte numre. Imponerende.

MW07 forbinder gnidningsløst til din smartphone, og registrerer i øvrigt hvis du fjerner en eller begge og pauser i så fald afspilning. Den flotte holder rummer desuden tre ekstra opladninger, så du kan lytte i 14 timer samlet, før holderen skal lades via USB-C. Til trods for, at MW07 må se sig overhalet på BT-, IPX-standard og batteritid, gør den fremragende lyd og det luksuriøse design, at de er det høje prisskilt værd.

Pris og tilgængelighed: Kan købes online for 2230 kr. (299 euro)

MW07 kommer i fire forskellige farver, der alle er udført i lækre materialer. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Annonce