Annonce
Odense

Forhandler med mange: Nye lejere i Bazar Fyn skal skabe mere liv i Thrige-kvarteret

En del af de mange kvadratmeter i det tidligere Bazar Fyn vil gå til lejere, der kan tilbyde mad og kaffe til medarbejderne fra de store arbejdsplader i området. Arkivfoto: Michael Bager
Ejendomsselskabet Olav de Linde vil ikke gentage fortidens fejl og leje hele Bazar Fyn ud til én lejer. I stedet forhandler man i øjeblikket med en lang række lejere, der skal give liv til hele Thrige-området.

Der er nogle ting, der ligger fast og andre, der stadig er oppe i luften, når det handler om fremtiden for den store bygning på Thriges Plads, der i mange år var kendt under navnet Bazar Fyn.

Ejendomsselskabet Olav de Linde valgte i slutningen af sidste år at opsige lejekontrakten med Bazar Fyn Aps, der igennem flere måneder ikke havde betalt husleje, og efter at de omkring 40 butikker endegyldigt forlod bazaren i starten af året, flyttede fokus henimod, hvad der nu skal være i de omkring 7000 kvadratmeter.

Ifølge afdelingsdirektør hos Olav de Linde, Søren Gørup Christiansen, bliver der i øjeblikket forhandlet med mange potentielle lejere.

- Vi kunne godt have lejet det hele ud flere gange, men det er selvfølgelig vigtigt, at vi får lejet ud til de rigtige, så vi både får noget, der er bæredygtigt og noget, der kan skabe en masse liv i hele Thrige-området, siger Søren Gørup Christiansen, der peger på, at der formentlig kommer flere typer af lejere ind i den store bygning.

- Vi er i forhandlinger med mange, men det er ikke helt ukompliceret. Det er meget stort, og er måske ikke helt oplagt for mange kontorvirksomheder. Så der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Men vi har en tro på, at vi lige nu er ved at udvikle noget af det rigtige, som bliver en kombination af flere ting, siger Søren Gørup Christiansen.

Afdelingsdirektør hos Olav de Linde, Søren Gørup Christiansen, regner med at kunne fortælle noget mere konkret omkring nye lejere i Bazar Fyn om tre til fire uger. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Mad og kaffe

Ifølge Søren Gørup Christiansen forhandler man i øjeblikket med lejere til omkring to tredjedele af det gamle Bazar Fyn, men der kommer formentligt til at gå tre til fire uger, før man er klar til at melde noget konkret ud til offentligheden.

Det ligger dog fast, at der kommer til at være steder, hvor medarbejdere fra de store arbejdspladser i området som Socialstyrelse, Miljøstyrelsen, Umbraco og House of Code kan gå ned og spise og hente kaffe.

- De lejere, der bor i området i forvejen, skal have et spisested, der kan fungere som en form for kantine. Der skal også være et kaffested. Det ligger helt fast, siger Søren Gørup Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce