Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forgæves kritik af tidlig sfo-start

Arkivfoto: Katrine Damkjær

Faaborg-Midtfyn: Kommunalbestyrelsen nikkede mandag ja til at investere 500.000 kroner i ombygning, så Nordagerskolen i Ringe og Øhavsskolen i Faaborg kan blive klar til at modtage de børn, der skal starte i forårs-sfo til april.

Og selv om formanden for Opvækst- og Læringsudvalget, SF's Jakob Holm, slog fast, at alt når at blive klar til sfo-start 1. april, så gik både Alternativet og Enhedslisten til angreb på selve idéen om tidlig sfo-start.

- Tidlig overgang til sfo er bare et spareforslag. Havde det nu været et pædagogisk eksperiment, vi kunne prøve af, så havde vi været villige, men det er det ikke, så vi stemmer imod, sagde Alternativets Mads Holdgaard, mens Enhedslistens Kirsten Lundgaard var inde på, at den tidlige sfo presser mange børnehavers økonomi.

Hans Jørgensen (S) og Anne Møllegaard (DF) slog dog fast, at tidlig sfo bygger på erfaringer fra både Årslev og Broby, og efter at borgmesteren mindede om, at det ikke var selve tidlig sfo-ordningen, der var til debat, valgte Alternativet og Enhedslisten at stemme for ombygningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce