Annonce
Middelfart

Forgængeren blev fyret: Ny turistchef sætter sig i stolen til august

Majbritt Chambers tiltræder som ny turistchef på Nordvestfyn 1. august 2020. Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent i Spinderihallerne i Vejle. Pr-foto.
Det bliver 47-årige Majbritt Chambers, der 1. august sætter sig i stolen som ny turistchef i VisitMiddelfart.
Annonce

Nordvestfyn:  1. august tiltræder 47-årige Majbritt Chambers fra Aarup som ny turistchef i Middelfart. Det skriver VisitMiddelfart i en pressemeddelelse.

Offentliggørelsen af den nye turistchef kommer knap en måned efter, at den nu tidligere turistchef Trine Lai blev opsagt efter kun et år på posten. Dengang var meldingen, at der var behov for at finde en anden profil.

- Med Majbritt Chambers som ny turistchef får vi en turistchef med en stærk udviklingsprofil. Det får vi brug for med den udvikling, vores område skal igennem i den kommende tid. Med Majbritt ved roret er vi klar til at tage næste skridt i tilpasningen af turistområdet i Middelfart Kommune, siger formand i VisitMiddelfart, Vibeke Stentoft.


Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet. Middelfart er allerede en stærk turistdestination, men der er potentiale til mere. Jeg ser derfor frem til komme i gang og blive en del af udviklingen.

Majbritt Chambers, ny turistchef på Nordvestfyn


Majbritt Chambers har siden 2008 arbejdet i Spinderihallerne i Vejle, de seneste år som chefkonsulent med ansvar for blandt andet udvikling og entreprenørskab.

Annonce

Mere fokus på bæredygtighed

Det bliver Majbritt Chambers' opgave at få turismeerhvervet ud på den anden side af corona-krisen, ligesom hun skal være med til at udbygge kommunens position i kapløbet om turisterne, fremgår det af pressemeddelelsen.

Som ny turistchef bliver det desuden Majbritt Chambers' opgave at styrke udviklingen af turismeerhvervet med fokus på bæredygtighed.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet. Middelfart er allerede en stærk turistdestination, men der er potentiale til mere. Jeg ser derfor frem til komme i gang og blive en del af udviklingen, lyder det fra hovedpersonen selv.

Ud over ansættelsen af den nye turistchef har Middelfart tilsluttet sig turismefællesskabet Destination Fyn og vil udvikle samarbejdet omkring Lillebælt, der i øjeblikket kører kampagnerne ”Fyn skal det være” og ”Lillebælts Vilde Vidundere”. Fra efteråret skal der desuden laves en bæredygtig udviklingsstrategi for de kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekspert: Der ruller hoveder i Barcelona

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Annonce