x
Annonce
Læserbrev

Forfriskende Ewald

Læserbrev: Jeg synes, det er forfriskende at læse Ewalds læserbreve. For lige at sætte det på plads, så tror jeg ikke, vi spiller på samme politiske hold. Men hvis ikke tingene nogen gange bliver sagt, og tingene bliver vendt på hovedet, så sker der jo ikke noget som helst. Det hele bliver bare så indforstået og med skulderklap til dem, der tror, at man kan bane vejen for en selv.

Enfant terrible vil jeg kalde Ewald med et stort smil på munden. Han er velkommen og dejlig forfriskende i sine betragtninger. Jeg ved om nogen hvilke omkostninger, det har at skrive læserbreve. I særdeleshed hvis dem der læser det ikke er enige, så er f... løs i Laksegade.

Men hvis ikke der er nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad man foretager sig i samfundet, i foreningskulturen, hvor er vi så henne? Hvis alle klapper ad direktøren hver eneste dag, ja, så bliver han ikke udfordret og udviklingen går i stå. Det burde da være lærdom for de uvidende og frelste. Tak Ewald, fordi du udfordrer intellektet og vækker dem, der var faldet i søvn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce