Annonce
Læserbrev

Forfriskende Ewald

Læserbrev: Jeg synes, det er forfriskende at læse Ewalds læserbreve. For lige at sætte det på plads, så tror jeg ikke, vi spiller på samme politiske hold. Men hvis ikke tingene nogen gange bliver sagt, og tingene bliver vendt på hovedet, så sker der jo ikke noget som helst. Det hele bliver bare så indforstået og med skulderklap til dem, der tror, at man kan bane vejen for en selv.

Enfant terrible vil jeg kalde Ewald med et stort smil på munden. Han er velkommen og dejlig forfriskende i sine betragtninger. Jeg ved om nogen hvilke omkostninger, det har at skrive læserbreve. I særdeleshed hvis dem der læser det ikke er enige, så er f... løs i Laksegade.

Men hvis ikke der er nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad man foretager sig i samfundet, i foreningskulturen, hvor er vi så henne? Hvis alle klapper ad direktøren hver eneste dag, ja, så bliver han ikke udfordret og udviklingen går i stå. Det burde da være lærdom for de uvidende og frelste. Tak Ewald, fordi du udfordrer intellektet og vækker dem, der var faldet i søvn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Færdselsuheld på Lyø for første gang i mange år

1995 Stiftstidendes medarbejder Bo Østlund kunne ikke finde sin tandbørste, men kæresten og passet var klar til London, da DR’s ”Husk lige tandbørsten” rullede over skærmen i aftes. Den fynske journalist var deltager i Casper Christensens populære underholdningsshow, hvor det gælder om at løse en opgave på tid. Da drejescenen svingede rundt, rummede den foruden Bo Østlunds skrivebord og to kolleger fra Odense også adskillige stakke af dagens Fyens Stiftstidende, der indeholdt bogstaverne til titlen på en kendt London-muscial. Med kollegernes hjælp fik Bo Østlund løst opgaven, og efter en nat på Hotel d’ Angleterre venter der Bo og hans kæreste en musical-oplevelse i London. 1970 Efter tre dages intenst flyttearbejde forlader Civilforsvarets Sektion Fyn i dag det gamle slot i Sandholt-Lyndelse, hvor korpset i snart 28 år har haft til huse. De 87 værnepligtige og den faste stab af officerer indlogeres nu under mere tidssvarende forhold på CF-kasernen i Middelfart, mens det har været nødvendigt at afskedige det civile personale på 10 ansatte. Flytningen, der sker af besparende årsager, rammer ikke alene det afskedigede personale hårdt. Det er med vemod, at den lokale befolkning siger farvel til garnisonen og den tryghed, som de mange CF-ere var med til at skabe. Blandt den faste stab af officerer er der tre af korpsmestrene, som var med til at flytte ind på det gamle slot i 1942. 1945 For første gang i mange år skete der i går en form for færdselsuheld på Lyø. Gdr. Jørgen Chr. Jørgensen var på vej ned til damperen med et læs kløverfrø. Da køretøjet befandt sig på Postbanken gled en sæk ned mellem hestene og vognen, og derved blev dyrene sky og satte i vildt løb fremefter. Gdr. Jørgensen faldt ned og kom til at sidde på vognstangen, mens køretøjet fortsatte ud over anløbsbroen. Den tunge vogn blev stående på molen, mens vognstangen knækkede og seletøjet blev revet over. Gdr. Jørgensen blev med tømmen om den ene arm og ben slynget ud over hestene, der også faldt i vandet. Det lykkedes for gdr. Jørgensen at komme fri og redde sig i land, men begge heste druknede.

Annonce