Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forfattereftermiddag i hallen

Forfatteren Martin Jensen fortæller om sit forfatterskab ved foredraget 16. januar. Foto: PR

Kværndrup: Forfatter Martin Jensen fortæller om sit forfatterskab onsdag 16. januar kl. 14 i Borgerbiblioteket i Kværndrup Hallen.

Martin Jensen, der bor i Haarby, har siden 1995 udgivet over 30 bøger på dansk.

En del af forfatterskabet rummer flere romaner, som foregår i Assens og omegn.

- Det er det lille samfund der interesserer mig. Livet i landsbyen eller provinsbyen adskiller sig især fra storbylivet - i det mindste som jeg ser det - ved at være mere overskueligt - i hvert fald på overfladen. Jeg ønsker at beskrive menneskers reaktioner i en konflikt. Mennesker, der har et formelt fællesskab, men ikke nødvendigvis et personligt, siger Martin Jensen.

Forfatterskabet rummer også middelalderkrimier med byfogden Eske Litle, som hovedperson, rejsebeskrivelser og noveller samt en del andre romaner.

Kaffe og kage kan købes i cafeteriet. Entré inklusiv kaffe 40 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce