Annonce
Nyborg

Forfatter bag kendte kriminalromaner på visit i Nyborg

Nyborg Bibliotek henter Jens Henrik Jensen til byen. Foto: Red Star Photo
Nyborg Bibliotek byder på forfattermøde med Jens Henrik Jensen, hvor man kan høre nærmere om manden bag de dramatiske bøger.

Nyborg: - Hvem er manden bag de dramatiske bøger? Hvordan arbejder han? Og hvor kommer inspirationen fra?

Spørgsmålene kan man få svar på, når Jens Henrik Jensen, krimiforfatteren bag bogserien om Oxen, besøger Nyborg.

Forfattermødet med Jens Henrik Jensen arrangeres af Nyborg Bibliotek og finder sted på Slotmøllen 9. oktober klokken 19-21.

Annonce

Bogserien og Nyborg

Jens Henrik Jensen debuterede som forfatter i 1997 med bogen Wienerring, hvorefter han udkom med trilogierne om Kazinski og Nina Portland, men det er især med serien om den traumatiserede krigsveteran Niels Oxen, at han for alvor har gjort sig bemærket, skriver Nyborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Serien er særligt interessant for nyborgensere, fremhæver pressemeddelelsen, da Niels Oxens hovedmodstander i serien er den hemmelige og magtfulde organisation Danehof, der stammer helt tilbage fra middelalderen. Sagen bringer Niels Oxen til Nyborg, hvor Jens Henrik Jensen kommer med detaljerede beskrivelser af gader og steder i Nyborg.

Det seneste bind i serien, ”Lupus”, udkom i 2018.

En mester i spind

Nyborg Bibliotek beskriver Jens Henrik Jensen som en forfatter, der sætter stor pris på skjulte dagsordener, dobbeltspil og raffinerede intriger. Hans bøger er fyldt med konspirationer og lyssky affærer, agenters hemmelige liv, stædige politiefterforskninger og opklaringer af forbrydelser.

Han er uddannet journalist, og det mærkes i hans historier, der altid er gennemresearchede i forhold til lokaliteter, historie med mere.

Forfattermødet med Jens Henrik Jensen på Slotmøllen 9. oktober kl. 19. Billetter kan købes via Nyborg Biblioteks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce