Annonce
Læserbrev

Foreninger. Gentænk indsatsen siger redaktionschefen

Læserbrev: Isoleret set har redaktionschefen ret, når han siger, at vi skal forsøge at skaffe nok frivillige til de lokale idrætsklubber. Men det er lettere sagt end gjort. Det er jo ikke sådan, at vi kan aflønne vores frivillige ledere, vi kan i vores organisation højst udbetale en krone pr. kørt km, hvis vi har aktiviteter i andre byer i vores region.

Personligt så jeg hellere, at der ved SDU og de respektive idrætsorganisationer blev strikket et bevis sammen på fx. 80 timer, hvor man ydede et frivilligt stykke arbejde sammenfattet med teori i den organisationskultur, som er en del af vores kultur. Et bevis, ansøgere kunne bruge i deres bestræbelser på at blive optaget på en videregående uddannelse. Vi er nødt til at have kulturbærere for at kunne løfte opgaverne, ellers går det ikke.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Læserbrev

Letbanen. Jeg kan cykle hurtigere

Læserbrev: Tim Vermund, socialdemokratisk ordfører i Odense byråd, langer ud efter letbane-kritikerne i Stiften, fordi de "ikke har sat sig ordentligt ind i tingene." Mon ikke det er jer politikere, Boye-banden og tilløberne, som mangler indsigt? Der er igangsat et milliard-projekt, som gennem flere år har plaget borgere og besøgende i Odense. Letbanen vil give et årligt tocifret millionunderskud for evigt, men der skal åbenbart rejses et (sørgeligt) monument for onkel Anker og Co. Hvorfor blev der ikke i stedet indkøbt en stak el/hybrid-busser? Sikkert til en tiendedel af letbane-show'et? Jeg bor i Odense M og arbejder på SDU. Hvis jeg skal bruge den kommende letbane, er den nærmeste station Hjallese. Det tager ca. 15 minutter på cykel at nå dertil, og på samme tid kan jeg cykle til SDU. Det samme hvis jeg skal i Bilka, Ikea, Rosengårdcentret. Hvis jeg skal til fodbold, håndbold, ishockey mv. i stadionområdet, kan jeg cykle hurtigere derud. Jeg er skatteborger i Odense og kan ikke bruge letbanen til noget. Kære politikere i Odense Byråd: I skulle have haft sat jer ind i tingene. Men stort tillykke med jeres projekt om at gøre Odense til en storby. Tænk på alle de gamle, som kunne få en tør røv og et bad, skolebørn som kunne få relevante undervisningsmaterialer, hjemløse osv.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce