Annonce
Faaborg-Midtfyn

Foreningen Norden udskyder generalforsamling

Tom Warren er udover at være formand for den lokale afdeling af Foreningen Norden også frivillig i Ringe Bio, som også ligger stille i øjeblikket. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Foreningen Norden, Faaborg-Midtfyns lokalafdeling, må som følge af coronarestriktionerne udskyde den planlagte generalforsamling. Den skulle have fundet sted på Ringe Bibliotek onsdag den 10. marts, hvor der efter generalforsamlingen også skulle have været koncert med Vibeke Beckett og Erik Maribo.

Men både generalforsamling og koncert er udskudt på ubestemt tid, da Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har meddelt, at der ikke kan afholdes arrangementer før tidligst den 1. april, oplyser Tom Warren, formand for Foreningen Nordens lokalafdeling i Faaborg-Midtfyn.

- Samtidig er der ikke meget der peger på, at forsamlingsgrænsen på fem personer bliver ret meget større i den kommende tid. Det mest sandsynlige er, at vi afholder generalforsamlingen efter sommerferien 2021, hvor vi forhåbentlig kan tilbyde anden underholdning udover det formelle møde, lyder det fra Tom Warren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce