Annonce
Nordfyn

Forening inviterer til møde

Det skrider frem for det nye projekt ved Klintebjerg Havn, hvor Udvikling Klintebjerg ønsker at opføre bådehuse til fiskeri- og sejlsportsudstyr, strandpromenade og fælleshus til foreninger. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen.

Udvikling Klintebjerg inviterer alle medlemmer og interesserede til møde, så snart arkitekt er færdig med tegninger over projekt.

Klintebjerg: Foreningen Udvikling Klintebjerg, som er i fuld gang med at føre et nyt og spændende projekt ud ved havnen i Klintebjerg, er nu kommet et skridt videre i arbejdsprocessen.

- Det er blevet besluttet, at vi nu kan få en arkitekt fra Landplus i Odense til at udarbejde et udkast til bådehuse, strandpromenade, trappe og fælleshus. Så snart det er klar, vil der blive afholdt et møde for alle medlemmer og andre interesserede for at få input og kommentarer, så vi sikrer god harmoni i det smukke område, lyder det fra bestyrelsen bag Udvikling Klintebjerg.

- Endvidere har vi nu modtaget svar fra Nordea Fonden, hvor vi desværre har fået afslag. Men vi forsætter med at søge fonde og har ikke givet op.

Udvikling Klintebjerg har fået omkring 3,5 millioner kroner fra Nordfyns Kommune, som skal gå til projektet. Disse penge rækker dog ikke til at kunne fuldføre alle planerne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce