Annonce
Middelfart

Foredrag med familievejleder Lola Jensen: Få en tryg flytning med børn

Arrangementet holdes torsdag 21. november kl. 19-21 i Ejby Hallen. Arkivfoto: Lasse Hansen

Vestfyn: Mød den kendte familievejleder Lola Jensen, når hun i samarbejde med ejendomsmæglerkæden Home i Ejby-Aarup og Assens kommer på besøg på Vestfyn til en snak om, hvordan man får den bedst mulige flytning med børn.

Anledningen til foredraget er, at Lola Jensen - blandt andet kendt fra TV2 - i samarbejde med Home for nylig har udgivet bogen "Når børn flytter", der er udkommet i 40.000 eksemplarer.

I bogen, der er gratis, giver Lola Jensen en hel række konkrete råd til en god flytning med børn - både før, under og efter flyttedagen.

- Familier i dag er så ’flyttetænksomme’ og har så mange tanker omkring flytning, så jeg glæder mig over muligheden for at være med til at omdanne usikkerhed til sikkerhed med en hel aften om et emne, som er vigtigt for rigtig mange, siger Lola Jensen i en pressemeddelelse.

Arrangementet holdes torsdag 21. november klokken 19-21 i Ejby Hallen. Det er gratis at deltage, men tilmelding til Home er nødvendig på grund af begrænsede pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];