Annonce
Nordfyn

Foredrag: Mød pigen med glasknoglerne på Otterup Bibliotek

Marie Holm Laursen er født med en sjælden form for knogleskørhed, der gør, at hendes knogler brækker som glas. Tirsdag den 25. februar besøger hun Kuplen og fortæller om sit liv. PR-foto
Støttegruppe Nordfyn inviterer til foredrag med Marie Holm Laursen, der er kendt fra tv-dokumentaren "Glaspigen med jernviljen".

Otterup: Hverken Marie Holm Laursen eller andre har helt styr på, hvor mange gange hun har brækket en knogle i sin spinkle krop.

Men det er mange gange. For Marie Holm Laursen, der også er kendt som pigen med glasknoglerne, er født med en sjælden form for knogleskørhed, så hendes knogler brækker så let som glas.

Mange har set Marie Holm Laursen i TV 2-dokumentaren "Glaspigen med jernviljen", og på tirsdag den 25. februar kan du møde hende i Kuplen på Otterup Bibliotek.

Det er Støttegruppe Nordfyn, der har fået "Glaspigen" til Nordfyn, og foredraget er åbent for alle - dog er der højst plads til 120 tilhørere i Kuplen.

Marie Holm Laursen kalder sit foredrag "Sæt turbo på din livsglæde", for selv om hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen, formår hun at se lyst på livet og skabe latter blandt sit publikum, når hun fortælle om sit både almindelige og helt usædvanlige ungdomsliv.

Foredraget på tirsdag den 25. februar begynder klokken 19. Det er gratis for medlemmer af Støttegruppe Nordfyn, mens andre skal betale 50 kroner.

Af hensyn til det begrænsede antal pladser er det nødvendigt med tilmelding på telefon/sms 2810 1844 senest søndag den 23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce