Annonce
Faaborg-Midtfyn

Foredrag: Mød anmelderrost vinyl-nørd på biblioteket

Søren Genefke har været bidt af en gal pladespiller, siden han som lille dreng hørte sin første vinylplade med Deep Purple. Siden da har han viet en stor del af sit liv til at samle på plader, og han har gennem årene opbygget en enorm viden om det analoge format. PR-foto
Tirsdag 12. marts kan man møde forfatteren Søren Genefke til en snak om alt om vinyl på Ringe Bibliotek.

Ringe: Mød forfatteren Søren Genefke, der står bag den anmelderroste bog "Alt om vinyl". Han besøger Ringe Bibliotek tirsdag 12. marts klokken 19 og fortæller entusiastisk om stort set alt, hvad der er værd at vide om vinylplader - lige fra masteringstudier til historiske presserier, fantastiske omslag, guides til pladesamlere, pladens røgt og pleje og en masse andet.

- Vinylplader har fået en renæssance, som ingen havde troet mulig for bare 5-10 år siden. Pladerne har overhalet både CD’er og digitale downloads som det mest populære format at købe musik på. Men hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, skrøbeligt og gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid og alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende? Hvad er deres historie?, skriver Ringe Bibliotek i en pressemeddelelse.

Foredraget "Alt om vinyl" handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt - for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Bidt af en gal pladespiller

Søren Genefke (f. 1975) har været bidt af en gal pladespiller, siden han som lille dreng hørte sin første vinylplade med Deep Purple. Siden da har han viet en stor del af sit liv til at samle på plader, og han har gennem årene opbygget en enorm viden om det analoge format.

Han er forfatter til bogen ”Alt om vinyl”, der er udkommet på Byens Forlag. Hvis man køber et eksemplar af bogen på aftenen kan man få den signeret af forfatteren.

Foredraget varer 2 x 45 minutter med indlagt pause, hvor det er muligt at få sig en kop kaffe, en snak med Søren Genefke - samt lytte til nogle gode plader og opleve den aktuelle udstilling med pladecovers i foredragssalen.

Billetter købes på Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes hjemmeside eller i døren på Ringe Bibliotek. Entré koster 75 kroner, er man medlem af Nysgerrig Fyn koster billetter 50 kroner, og studerende får dem til 25 kroner.

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

Fynske blomsterbutikker trækker sig fra Interflora - Svært at være tilfreds, når de tager så høj provision

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Karina og Brian finder tyrolertøjet frem: Bierfest vælter Vissenbjerg

Odense For abonnenter

Tre små børn og en restaurant går ikke: Nu er stedet sat til salg

Sport

I Odense Idrætshal hylder folket sine helte - og Axelsens evne til at mestre selv det største pres

Sport For abonnenter

Søndag kan Axelsen vinde Denmark Open - Hongkongs super-smasher fik boldene tilbage i hovedet

Odense

Yppig nøgenhed: Læserbrev bragte kendt, men glemt statue frem i lyset

Nordfyn For abonnenter

Efter slotsfruens bortgang: Datteren fortsætter med at drive Harridslevgaard

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med eks-GOG'er Emil Jakobsen, Michael Outzen, der sætter ord på tragisk hændelse, og B1909-general i comeback

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

GOG

GOG er et rigtigt tophold: Vinder også når holdet er mest presset

Odense For abonnenter

Analyse: Derfor åbner letbanen ikke til nytår

Faaborg-Midtfyn

Hvad synes du, valget bør handle om? Journalister tager computeren under armen - Her kan du møde os

Annonce