Annoncørbetalt indhold

Fordele til kunderne betød kæmpe vækst for Fynsk webshop!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

"Vi har simpelthen bare lyttet til vores kunders ønsker og behov!"

- så enkelt er svaret faktisk, når vi spørger MARK&WALDORF, hvorfor deres kundeklub er så populær, som den er!’

Annonce


MARK&WALDORF er en webshop, hvor du finder et stort sortiment af fine og anderledes varer til dig og din bolig. Du kan blandt andet finde flotte udfordrende puslespil, sjove julekugler, den smukkeste keramik, vintage kelimtæpper - de er i det hele taget kendt for at have produkter, som du ikke lige ser andre steder. Du kan se alle de spændene ting og fordele på www.markwaldorf.dk

Det startede med, at vi sendte helt almindelige nyhedsmails ud, men vi havde lyst til at komme endnu tættere på vores kunder, og vi ønsker at være nærværende og imødekommende i vores kommunikation. Vi ville rigtig gerne give dem det, som de ønskede og efterspurgte, der skulle ligesom være noget ekstra til dem.


Vi gik i gang med at tænke store tanker, for det at skabe en kundeklub kræver virkelig noget ekstra - og det skulle gøres ordentlig det her! Ved hjælp af samarbejdspartnere og rådgivere fik vi udarbejdet en plan for en kundeklub, som var på niveau med de helt store brands, og det er vi super stolte over siger Marlene Waldorf, ejer af MARK&WALDORF.


Det handler i bund og grund om, at hvis man har sagt ja til at være en del af vores univers, så er det vigtigt for os, at man bliver glad og overrasket over vores mails, rewards, rabatkoder - ja, over de mange fordele som kundeklubben netop giver!


Gratis og uforpligtende

Når man tilmelder sig kundeklubben, som selvfølgelig er helt gratis og uforpligtende - så starter man med at få en reward der giver 10% velkomstrabat. Efterfølgende vil medlemmerne jævnligt modtage forskellige mails med ekstraordinære tilbud, gode rabatter, spændende konkurrencer m.m. som de kan benytte sig af. Udover det vil de få gode og brugbare nyhedsmails, som viser medlemmerne de sidste nye trends og nyheder.


Det vi ofte hører fra vores kunder er, at de altid glædes over vores forunderlige og finurlige varer. De glædes over at se ting, som ikke lige findes alle steder, så det er vores vigtigste mission, at blive ved med at kunne levere skønne og anderledes varer - og selvfølgelig huske at fortælle om dem til vores medlemmer.


Alle kan tilmelde sig kundeklubben og nyde godt af de fordele, som det medfører. Det kræver ikke ret meget andet end en e-mailadresse, og det kan gøres let og hurtigt på : https://markwaldorf.dk/tilmeld-kundeklub/ - det er som sagt fuldstændigt gratis og uforpligtende, men hvis så mange medlemmer er begejstrede, så bliver du det sikkert også.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.