Annonce
Middelfart

Forbudt fristelse på havnen: Derfor er skøjtebanen endnu ikke slukket

Skøjtebanen i Middelfart er 6. januar blevet lukket efter nye restriktioner. Arkivfoto: Sofie Ejlskov Hugger
Selvom det lige nu ikke er tilladt at skøjte på havnen, er skøjtebanen stadig "tændt". Og det er der en god grund til, forklarer ham, der betaler strømmen.
Annonce

Middelfart: Har man et par skøjter til at stå hjemme på hylden, kan det være fristende lige at tage dem under armen og iføre sig dem på havnen i Middelfart, hvor man på skøjtebanen ud for Café Razz nærmest vægtløs kan glide hen over isen - men det må man ikke!

Middelfart Kommune har nemlig lukket for adgang til skøjtebanen, da vurderingen lyder, at det ikke er muligt for brugere af den at overholde forsamlingsforbuddet.

Alligevel falder nogle af og til for fristelsen, kan avisens reportere af og til konstatere ud gennem vinduerne på kontoret i Havnegade, der snart bliver skiftet ud med splinternye lokaler i den gamle politistation.

En situation der kunne undgås ved at slukke for skøjtebanen, men så simpelt er det ikke.

Det er Café Razz og Middelfart Kommune, som samarbejder om skøjtebanen på Middelfarts havnefront. Det betyder, at cafeejer Rasmus Jørgensen også denne vinter betaler for strømmen, mens Middelfart Kommune står for opsætning og nedtagning af banen.

Annonce

Ikke opgivet skøjtesæsonen

Håbet om, at restriktionerne bliver lempet, så der endnu engang kan blive skøjtet, gør, at Rasmus Jørgensen endnu ikke har slukket for strømmen.

- Hvis man nu slukkede den for én uge og skulle til at starte den op igen, er det dyrere end at lade den køre, forklarer han.

Og det er langt fra gratis at have en skøjtebane i det danske klima.

- Det plejer at løbe op i 160.000 kroner. En små 40.000 kroner om måneden, oplyser Rasmus Jørgensen.

Café Razz har som alle andre spisesteder lukket restauranten for gæster, men holder stadig åbent for takeaway om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce