Annonce
Odense

Forbipasserende bil: Peberspray sprøjtet i ansigtet på tilfældig kvinde

En ung kvinde blev natten til søndag sprøjtet med peberspray i ansigtet, mens hun gik på Klingenberg i det indre Odense. Arkivfoto: Michael Bager
En 23-årig kvinde blev natten til søndag udsat for overfald med peberspray i det indre Odense.

En 23-årig kvinde blev natten til søndag udsat for overfald med en peberspray på åben gade i Odense.

- Det sker tilsyneladende fuldstændigt tilfældigt, siger vagtchef Steen Nyland, Fyns Politi.

Episoden fandt sted klokken 03.28 på Klingenberg i det indre Odense, hvor kvinden kom gående. I det samme kom en bil kørende, men idet, den var ved at passere hende, blev et vindue rullet ned, og en peberspray stukket ud og aktiveret lige i ansigtet for den 23-årige kvinde.

Efterfølgende videoovervågning har afsløret, at der er tale om en mørk bil, men derudover har politiet ikke ret mange andre spor at gå efter.

- Vi vil meget gerne høre fra folk i nattelivet, som har overværet episoden eller som selv har været udsat for det, siger vagtchefen, og opfordrer vidner til at ringe ind til Fyns Politi på telefon 114.

Den overfaldne kvinde har på sin åbne Facebookprofil selv lagt en efterlysning ud med løfte om dusør. Hun skriver blandt andet, at der var tale om en grå mindre Skoda af ældre model, hvor en person havde sin arm ude og sprøjtede hende med peberspray. Skodaen havde følgeskab af en sort BMW.

Peberspray blev ved årsskiftet lovlig i Danmark, men kun ved køb gennem autoriserede forhandlere i Danmark og kun til brug i ens hjem, ikke i det offentlige rum. I modsat fald er det fortsat en overtrædelse af våbenloven.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce