Annonce
Nordfyn

For tredje år i træk kan Fynsk Fodbold Award melde alt udsolgt

Peter A.G. Nielsen var på plakaten ved sidste års Fynsk Fodbold Award i Otterup. Arkivfoto.
Det er blevet en tradition, at den årlige Fynsk Fodbold Award holdes i Otterup.
Annonce

Otterup: Omkring 570 personer – heraf cirka 500 med relation til de fynske fodboldklubber – har sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award, som dermed kan melde alt udsolgt for tredje år i træk til den 25. oktober. DBU Fyn afvikler awardfesten i samarbejde med Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Albani-fonden, Nordfyns Kommune og Destination Fyn.

- Vi er glade og stolte over, at vi igen kan melde udsolgt så lang tid før festen. Nu glæder vi os bare helt vildt til en sjov aften sammen med en masse frivillige og festlige folk fra den fynske fodboldmuld og selvfølgelig til at hylde de klubber, klubledere, dommere og holdkammerater, der er nomineret til de fem priser, fortæller administrationschef hos DBU Fyn, Claus Gramm Pedersen i en pressemeddelelse.

Awardshowet, der holdes i Otterup Idrætscenter, ledes med kyndig hånd af Heidi Frederikke Sigdal, når priserne skal uddeles i kategorierne Årets Fynske Fodboldklub, Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub, Årets Fynske Fodbolddommer, Årets Fynske Holdkammerat og endelig Årets Fynske Fodboldleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce