Annonce
Nordfyn

For tredje år i træk kan Fynsk Fodbold Award melde alt udsolgt

Peter A.G. Nielsen var på plakaten ved sidste års Fynsk Fodbold Award i Otterup. Arkivfoto.
Det er blevet en tradition, at den årlige Fynsk Fodbold Award holdes i Otterup.

Otterup: Omkring 570 personer – heraf cirka 500 med relation til de fynske fodboldklubber – har sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award, som dermed kan melde alt udsolgt for tredje år i træk til den 25. oktober. DBU Fyn afvikler awardfesten i samarbejde med Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Albani-fonden, Nordfyns Kommune og Destination Fyn.

- Vi er glade og stolte over, at vi igen kan melde udsolgt så lang tid før festen. Nu glæder vi os bare helt vildt til en sjov aften sammen med en masse frivillige og festlige folk fra den fynske fodboldmuld og selvfølgelig til at hylde de klubber, klubledere, dommere og holdkammerater, der er nomineret til de fem priser, fortæller administrationschef hos DBU Fyn, Claus Gramm Pedersen i en pressemeddelelse.

Awardshowet, der holdes i Otterup Idrætscenter, ledes med kyndig hånd af Heidi Frederikke Sigdal, når priserne skal uddeles i kategorierne Årets Fynske Fodboldklub, Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub, Årets Fynske Fodbolddommer, Årets Fynske Holdkammerat og endelig Årets Fynske Fodboldleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Har du lært noget nyt i dag?

Det indbydende og varierede tag-selv-bord i medielandskabet varede i 10 år. Så længe siden er det, at DR åbnede DR K og dermed lukkede kultur i bred forstand helt ind til kakkelbordet i vores stuer. Siden er vi danskere ikke bare blevet beriget, men også forkælet med bl.a. dokumentarudsendelser om musikere, aftenlange operaer, smalle film og en ikonisk Kunstquiz. Hver dag kunne vi være sikre på at lære noget nyt. Om tre uger er kulturens tv-guldalder slut. Når halvdelen af DRs tv-kanaler fra 2. januar 2020 lukker, reduceres den linde strøm af oplysning og dannelse på DR K til en ugentlig dag på DR2 og en streamingkanal kaldet DR2+. Langt fra de oprindelige ambitioner, som den daværende medieredaktør havde om at ville "invitere alle, som gerne vil have oplevelser med kulturelt indhold, til det helt store tag-selv-bord med kunst, kultur, historie, musik, design, arkitektur, mode, dramaserier fra DR-arkivet og fiktion fra hele verden". Ak. Sådan skrev indbyggerne i Palmyra på deres dødes grave, og sådan kunne vi også sige nu. Eller også kunne vi mene, at det kun er rimeligt at lukke DR K, når mediebilledet har ændret sig så voldsomt i løbet af de seneste 10 år, som det har. Det er evident, at flow-tv taber terræn i en udvikling, der allerede er beskrevet vidt og bredt. Men anderledes er det med kulturprogrammerne. De bliver netop det meningsgivende og sammenhængende, når resten af verden bliver serveret i underholdende småbidder. Det er i kulturen, vores horisont har mulighed for at blive udvidet, når vi ikke kan rumme flere af Bagedystens festkager og end ikke kan hidse os op over, at Vild med dans handler lige så meget om seksualitet som benarbejde. Et plaster på såret er det derfor, når kulturminister Rasmus Prehn som en del af finansloven annullerer besparelser for i alt 764 millioner kroner på landets museer. Det redder desværre ikke DR K, men det giver os lejlighed til at slukke tv'et og søge ud i virkeligheden og blive klogere.

Annonce