Annonce
Nordfyn

For syvende år i Hårslev: Kirkemusikfestival klar med årets program

Beatsalmer kommer blandt andet til Hårslev Kirke med koncerten "All you need is love". Pressebillede
Annonce

Hårslev: Første weekend i oktober står traditionen tro på Kirke-Musik-Festival i Hårslev Kirke. En festival, der ikke kun er for lokale borgere, men som tværtom har fået et vist ry rundt omkring, og som derfor tiltrækker publikum ikke bare fra alle egne af Fyn, men også fra andre steder i landet.

Festivalen bliver i år afholdt for syvende gang, og årets program lever op til princippet om, at der skal være noget for alle aldre og i mange genrer. I år med særligt fokus på sang.

Festivalen begynder fredag den 2. oktober med forestillinger for børn, når Tine Skau lægger ud med fantasifulde musikalske fortællinger om David. Senere samme dag åbnes festivalen officielt ved en åbningstale af Hans Christian Hein, rektor ved Løgumkloster Kirkemusikskole, inden gruppen Beatsalmer lægger vejen forbi fredag aften med koncerten "All you need is love". Her kombinerer de salmer, bibeloplæsning og Lennon/McCartney-sange.

Lørdag spiller og synger gruppen Zenobia, der er et kendt navn i danske kirker, og senere samme dag kommer sanger, sangskriver og guitarist CS Nielsen, der er inspireret af den amerikanske folkemusiktradition.

Søndag sluttes festivalen med gudstjeneste, hvor både kirkens børnekor og Den Fynske Fløjtekvartet medvirker.

Der er gratis adgang, men hvordan festivalen gennemføres med hensyntagen til coronarestriktioner vides først senere. Det fulde program kan findes på kirkens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce