Annonce
Nyborg

For ottende gang: 875 deltager i aktivitetsdag

Aktivitetsdagen 2019 begynder traditionen tro med fælles opvarmning for alle deltagerne. Arkivfoto: Mogens Rasmussen
Nyborg Kommune afholder traditionen tro aktivitetsdag i Nyborg Idrætspark, hvor løbeture, cykling og petanqueturnering står på dagens menu.

NYBORG: Løb, cykling, konkurrencer og fællesspisning.

Der venter de ansatte ved Nyborg Kommune en aktiv dag, når borgmester Kenneth Muhs (V) klokken 16.40 byder velkommen til årets aktivitetsdag i Nyborg Idrætspark.

I år har 875 medarbejdere tilmeldt sig begivenheden, hvor dagens mest omfattende aktivitet er den 14 kilometer lange cykelrute, som løber fra Nyborg Idrætspark, ud til Vindinge og via Jagtenborg hjem igen til idrætsparken.

I en pressemeddelelse fortæller borgmesteren, at han igen i år er tilfreds med opbakningen til aktivitetsdagen.

- Igen i år bakker medarbejderne flot op om Aktivitetsdagen i Nyborg Kommune. Det vidner om, at medarbejderne er glade for at deltage i dagen, som er fyld med aktiviteter og godt selskab. Aktivitetsdagen er en tradition, som jeg ser frem til hvert eneste år. Her mødes medarbejdere på tværs af afdelinger til forskellige fysiske aktiviteter, opgaver som skal løses i samarbejde, musik og fællesspisning i tennishallen, fortæller Kenneth Muhs.

I pressemeddelelsen oplyser Nyborg Kommune også, at borgmesteren selv agter at deltage i den syv kilometer lange gåtur, som går forbi Sommerbyen og ud til Storebæltsbroen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Nyborg

Større overskud hos Aagaard Nielsen

Annonce