Annonce
Faaborg-Midtfyn

For lidt salg i undertøj: Lingeributik i Faaborg har ophørsudsalg

De gule udsalgsskilte med store rabatter er et vidnesbyrd om, at Tit-Tit Lingeri by Gerlach er ved at sælge ud af varelageret inden lukningen med udgangen af oktober. Foto: Palle Søby
Efter kun et års tid som ejer af Tit-Tit i Østergade har Patrycja Gerlach besluttet at lukke butikken pr. 31. oktober på grund af for lav omsætning.

Faaborg: Uden for lingeributikken hænger gule udsalgsskilte med saftige rabatter, og på Facebook skriver ejeren, Patrycja Gerlach: "Vi holder ophørsudsalg".

Pr. 31. oktober er det slut med at købe lækkert undertøj og badetøj i Tit-Tit Lingeri by Gerlach, som butikken helt nøjagtig har heddet, siden Patrycja Gerlach overtog den pr. 1. august 2018.

Hun fortæller, at det har været dejligt og hyggeligt at have butikken, men at omsætningen er for lav til, at den kan fortsætte.

Derudover ønsker hun ikke at uddybe nærmere, hvad der ligger bag beslutningen - heller ikke, hvad hun så vil lave i stedet.

Hun var netop blevet udlært som salgsassistent i Aldi i Faaborg, da hun for et år siden overtog Tit-Tit i Østergade og dermed tog springet til at blive selvstændig butiksejer.

36-årige Patricja Gerlach er oprindelig fra Polen, men har været i Danmark i 17 år. Hun overtog Tit-Tit fra Birgit Nordholt, der havde drevet butikken siden 2004.
Annonce
Billedet her blev taget, da Patrycja Gerlach (t.h.) for et år siden overtog Tit-Tit fra Birgit Nordholt. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce