Annonce
Nordfyn

For høj fart: Her er den også gal på Nordfyn

Arkivfoto: Roland Petersen
Da avisen på facebooksiden Vores Nordfyn bad om læsernes oplevelser af, hvor der køres for stærkt på Nordfyn, gik der ikke længe før, at kommentarfeltet bugnede med input. Her er et udpluk.

Brødtekst

1) Søndersøvej, Morud

Pauline Drikkjær Rüdiger: - Kom forbi Søndersøvej, Morud. Ved tidligere besøg af “statsbetalt fotograf”, viste det sig, at hver tredje fik et klip (80 km), og det er på mange børns skolevej.

2) Højagervej, Søndersø

Flere nævner Højagervej, blandt andre Niels Peter Nielsen, der skriver:

- Højagervej ved Gymnasiet. Der er mange, som ikke ser, at der er 60 km begrænsning. Frygter, at det på et tidspunkt går ud over en elev derfra.

3) Til og fra materielgården i Ejlby

Karen Schnell Jeppesen: - Nogle af Nordfyns Kommunes ansatte på materielgården kører ekstremt hensynsløst gennem Ejlby. Vi har så tung trafik gennem byen - traktorer, lastbiler - alle med solidt tryk på speeder.

4) Oslovej i Bogense

Jannie Busk: - Trafikken er blevet større på Oslovej med alt nybyggeriet. Og bumpene på vejen virker ikke for at sagte farten. Et af bumpene er i et sving, og folk “flyver” over bumpet. Kunne godt tænke mig, at der kom lidt fokus på blandet andet Oslovej og Norgesvej både med farten og med den størrelse trafik, der kører der.

5) Krydset Odensevej/Harritslevvej, Bogense

Anette Vestergård: - Der bliver kørt virkelig stærkt på Odensevej, og der sker alt for mange ulykker i det kryds. Vi har forsøgt at råbe kommunen op, men man mener ikke, at der er et problem. Vi tør ikke lade vores børn tage skolebussen hjem, da den sætter dem af på Odensevej, og de skal gå langs Odensevej, hvor de fleste kører langt over det tilladte.

6) Morud-Søndersø

Tom Søndergaard Larsen: - Da vi gik og lavede den nye cykelsti mellem Morud og Søndersø, blev der satme hverken set politi eller fotovogn. Selv efter flere henvendelser fra os entreprenører og to påkørsler syntes hverken kommune eller politi, at det var nødvendigt. Det er da til at blive hidsig over.

7) Rute 327

Michael Hemmer: - Rute 327 kaldes i folkemunde den Nordfynske Motorvej, og det er ikke uden grund. Blandt andet på strækningen forbi Kronborg køres der der både stærkt og hensynsløst, og den nuværende trafikplan spænder ben for bump i netop nogle af de små byer, da fremkommelighed vægtes højst fra kommunens side af.

8) Bårdesøvej i Otterup

Lars M. Jørgensen: - Det er én stor racerbane. Der er ganske få, der kører 50, når de kører ind i byen, men også ud. Kun et spørgsmål om tid, så bliver nogen ramt på vej ud af deres indkørsel.

9) Adelgade, Bogense

Thomas Nielsen: - Der er blevet kørt meget stærkt her i Adelgade om aftenen med både biler og MC og scooter. Og det er ikke kun i weekenden.

10) Gyldensteensvej, Bogense

Susanne Flarup Andersen: - Det har kostet mange smadrede biler, og ikke mindst alle de dyr, der bliver ramt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce