Annonce
Odense

For fuld til servering: Smed flaske i hovedet på bartender

Hvilken skade, bartenderen har fået efter sammenstødet med flasken, oplyses ikke - dog beretter vagtchefen, at det er højst sandsynligt kun er en bule. Og at det under alle omstændigheder drejer sig om mindre skader. Arkivfoto: Kim Haugaard

Festdeltageren har overnattet i detentionen.

Odense: En fest på et kollegie på Elmelundsvej i Odense V fredag aften endte med en nat i detentionen for en af deltagerne. Det fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

- En ungersvend havde været til festen og blev temmelig ophidset, da de i baren ikke ville sælge mere alkohol, fordi ungersvenden - efter deres vurdering - havde fået rigeligt, siger Steen Nyland.

Det resulterede i, at den fulde festdeltager kastede en flaske i hovedet på bartenderen, der dog var sluppet fra sammenstødet med flasken uden "store skader" ifølge vagtchefen. Da politiet kom frem, ville flaskekasteren ikke oplyse, hvem han var. Det fandt de dog frem til på politistationen efter anholdelsen klokken 00.13.

- Han har overnattet her og skal afhøres, når han er blevet ædru. Han står til en sigtelse for vold, siger vagtchefen klokken 9.30 lørdag.

Hvor den anholdte kommer fra og alder, ønsker politiet ikke at oplyse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce