Annonce
Odense

For fuld til servering: Smed flaske i hovedet på bartender

Hvilken skade, bartenderen har fået efter sammenstødet med flasken, oplyses ikke - dog beretter vagtchefen, at det er højst sandsynligt kun er en bule. Og at det under alle omstændigheder drejer sig om mindre skader. Arkivfoto: Kim Haugaard

Festdeltageren har overnattet i detentionen.

Odense: En fest på et kollegie på Elmelundsvej i Odense V fredag aften endte med en nat i detentionen for en af deltagerne. Det fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

- En ungersvend havde været til festen og blev temmelig ophidset, da de i baren ikke ville sælge mere alkohol, fordi ungersvenden - efter deres vurdering - havde fået rigeligt, siger Steen Nyland.

Det resulterede i, at den fulde festdeltager kastede en flaske i hovedet på bartenderen, der dog var sluppet fra sammenstødet med flasken uden "store skader" ifølge vagtchefen. Da politiet kom frem, ville flaskekasteren ikke oplyse, hvem han var. Det fandt de dog frem til på politistationen efter anholdelsen klokken 00.13.

- Han har overnattet her og skal afhøres, når han er blevet ædru. Han står til en sigtelse for vold, siger vagtchefen klokken 9.30 lørdag.

Hvor den anholdte kommer fra og alder, ønsker politiet ikke at oplyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce