Annonce
Odense

For fuld til servering: Smed flaske i hovedet på bartender

Hvilken skade, bartenderen har fået efter sammenstødet med flasken, oplyses ikke - dog beretter vagtchefen, at det er højst sandsynligt kun er en bule. Og at det under alle omstændigheder drejer sig om mindre skader. Arkivfoto: Kim Haugaard

Festdeltageren har overnattet i detentionen.

Odense: En fest på et kollegie på Elmelundsvej i Odense V fredag aften endte med en nat i detentionen for en af deltagerne. Det fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

- En ungersvend havde været til festen og blev temmelig ophidset, da de i baren ikke ville sælge mere alkohol, fordi ungersvenden - efter deres vurdering - havde fået rigeligt, siger Steen Nyland.

Det resulterede i, at den fulde festdeltager kastede en flaske i hovedet på bartenderen, der dog var sluppet fra sammenstødet med flasken uden "store skader" ifølge vagtchefen. Da politiet kom frem, ville flaskekasteren ikke oplyse, hvem han var. Det fandt de dog frem til på politistationen efter anholdelsen klokken 00.13.

- Han har overnattet her og skal afhøres, når han er blevet ædru. Han står til en sigtelse for vold, siger vagtchefen klokken 9.30 lørdag.

Hvor den anholdte kommer fra og alder, ønsker politiet ikke at oplyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

En søndag med fitness i Korup

Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Norske salmer på folkemelodier

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];