Annonce
Erhverv

For første gang nogensinde kan museskader diagnosticeres

For første gang nogensinde er det muligt at diagnosticere en museskade. En gruppe forskere fra Esbjerg har lavet en sikker metode til at påvise skaden.

Annonce

For første gang nogensinde er det nu muligt at diagnosticere en museskade. Det er resultatet af det arbejde som en gruppe forskere ved Arbejdsmedicinsk Klinik ved Centralsygehuset i Esbjerg har lavet.

Forskningen er endnu ikke publiceret, men vil blive det i nærmeste fremtid. Opdagelsen er vigtig, fordi den både kan bruges til at målrette behandling og forebyggelse til gavn for patienterne. Og måske kan den bringe en anerkendelse af museskader som en arbejdsskade tættere på.

Det siger overlæge ved Arbejdsmedicinsk Klinik, Jørgen Riis Jepsen, til Ritzau.

- Der er lagt op til at lovgivningen på arbejdsskadeområdet skal være mere åben. Så hvis Arbejdsskadestyrelsen synes, at den her lange diskussion i forhold til, om museskader skal anerkendes som arbejdsskader trænger til en fornuftig afslutning, så kunne de måske bruge vores metode til at åbne for en anerkendelse, siger Jørgen Riis Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce