Annonce
Kerteminde

Restaurant gør status efter det første år: - Vi er parate til, at det værste kan ske

Phong Thanh (tv) synes, at det er gået godt med det første år med restaurant, Phi Phi Kerteminde. Han er her sammen med Joy Atcharawadee. Arkivfoto: Phi Phi Kerteminde
Sidste år i november åbnede Phi Phi Kerteminde, og medejer af restauranten, Phong Thanh kan nu gøre status over et år, hvor der kom et lille benspænd.

Kerteminde: For et år siden landede Fjernøsten i Vestergade i Kerteminde, da den asiatiske restaurant Phi Phi Kerteminde åbnede.

Når den vietnamesiske kok, Phong Thanh, der er medejer af restauranten, ser tilbage på det år, der er gået, er det med tilfredshed.

- Med de omstændigheder, vi har haft det seneste år, er det gået godt, fastslår han.

Annonce

Her henviser kokken og indehaveren af restauranten til det bump, der kom kort efter, at restauranten havde sagt: Så er der åben.

For en ny nedlukning af Danmark på grund af stigende smitte af Covid-19 ramte i december. Det betød, at restauranten ikke måtte lukke gæster ind, men måtte nøjes med at sælge takeaway.

Faktisk var landets restauranter tvunget til at have lukket for indendørsservering frem til 21. april.

Vi skiller også ud med vores koncept og med det asiatiske mad, vi laver. Det vil folk gerne køre efter.

Phong Thanh, medejer af Phi Phi Kerteminde

- Sådan noget har jeg jo aldrig prøvet før, siger Phong Thanh, som også er manden bag Aiko Sushi.

Folk kommer udefra

Han synes udelukkende, at folk har taget positivt imod restauranten i Kerteminde.

- Vi skiller også ud med vores koncept og med det asiatiske mad, vi laver. Det vil folk gerne køre efter, siger han.

- Det kan vi også se på vores bookinger, og i det bagland, vi har omkring Kerteminde, oplever vi selvfølgelig også, at der kommer sejlere og turister.

Han erkender, at han kan være lidt bange for at begå hybris ved at fortælle, hvor godt det går lige nu efter den sidste nedlukningen. For på mandag er der varslet nye restriktioner.

- Men vi følger med og rider på bølgen. Så må vi tage det sure med det søde. Vi er parate til, at det værste kan ske. Sådan har jeg det ofte. For så får man det positive ud af det, og det vigtigste er jo også bare, at der er styr på folks sundhed, understreger han.

Annonce
Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Sydfyn For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Middelfart

Ejby manglede en tradition - nu står frivillige sammen om at skabe den

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Nyborg

Har lige åbnet med take away: Nu ryger skiltet i Facaderådet

Odense For abonnenter

21-årig sprang om på bagsædet under kørsel: Kørte ind i politibil

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Odense For abonnenter

Madanmeldelse: Et brag af en aften HOS Hemme og Spolum

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Kerteminde

Ny runde hærværk mod biler i midtbyen: Nogen har set sig gal på sidespejle

Odense For abonnenter

Søren Lundgaard købte hus i 2013, og letbanen blev brugt som salgsargument: - Jeg tænkte bare, 'det bliver pissegodt for vores huspris'

Assens

Hans på en vild mission: Han kører Fyn rundt på et døgn - og den gamle knallert fra 1974 ville ikke starte

Annonce