Annonce
Nordfyn

For anden gang på halvanden uge: Fotovogn stod klar ved dødskryds

Det var en ATK-fotovogn med en trefod som denne, der igen stod uden for Bogense fredag eftermiddag. Arkivfoto: Michael Bager
Af fredagens fangst kunne det tyde på, at nogle bilister har lært af den mandag for halvanden uge siden, hvor hele 60 bilister blev blitzet med for høj fart.
Annonce

Bogense: Der røg et pænt antal bilister i fælden, da der for halvanden uge siden stod en fotovogn ved vejarbejdet i krydset Odensevej/Assensvej uden for Bogense. Nærmere bestemt blev der registreret 60 sager med for høj hastighed i et tidsrum på fem timer.

Fredag eftermiddag stod politiets ATK-vogn - som fotovognen også bliver kaldt -  igen klar til at blitze fartovertrædelser ved kilometersten 27,8 i nordlig retning mod Bogense.

Denne gang stod fotovognen på stedet mellem klokken 13.43 og 19.54, og selvom der i det tidsrum passerede lige så mange, som der gjorde mandag den 9. november, blev der denne gang kun registreret 30 sager med for høj hastighed. Det oplyser Fyns Politi til avisen.


Politiet gør samtidig opmærksom på, at det er en foreløbig optælling, og at de endelige tal først kendes om et par uger.


Politiet gør samtidig opmærksom på, at det er en foreløbig optælling, og at de endelige tal først kendes om et par uger. Det skyldes, at der kan være tekniske ting, som vil ændre på det endelige antal målte biler samt sager.

På strækningen, hvor fotovognen stod, er der for tiden, på grund af vejarbejdet, en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen. Lysreguleringen, der er undervejs, bliver opsat netop der, hvor tre mennesker mistede livet i en tragisk ulykke søndag den 28. juni i år. De omkomne blev påkørt af en bil med en fart på mindst 154 kilometer i timen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce