Annonce
Faaborg-Midtfyn

For 10. gang løbes Stiftens Etape LØB i Faaborg

Motionsløberne skal naturligvis rundt om Sundet.

Faaborg: Vejrudsigten ser hæderlig ud med ca. otte plus grader, let vind og udsigt til et solstrejf, så hvad holder dig fra at deltage i søndagens arrangement, hvor der også er mulighed for de helt unge løbere, da der er indlagt et børneløb, som en del af arrangementet, der ud over dette tilbud kan tilbyde distancer på 8 og 13 km på smukke og udfordrende ruter.

Ruten her i Faaborg giver deltagerne fuld valuta i udfordringer. Efterårets farver er desværre ved at være blæst bort, men turen rundt om Sundsøen, er stadig et flot skue. De to ruter ved 2. etape af Stiftens Etape LØB begiver sig ud på det der blev kåret til Danmarks bedste motionsrute i 2007, kombineret med en lang stigning op ad Smedebakken, for den lange rutes vedkommende, et spændende nedløb mod Gymnasiet venter også de mange deltagere. Desuden passeres Kaleko Mølle, Promenaden og Faaborg Havn. Der løbes også gennem den gamle bydel og Den Voigtske Gård. Ubetinget den smukkeste af de 5 etaper, der er en del af Stiftens Etape LØB, der løbes over 5 søndage i november til marts. Ruten i Faaborg er en skøn blanding af byløb, trailløb og crossløb.

"Stiftens Etape LØB afvikles for 10. gang med etaper i 5 byer og med 5 klubber involveret i samarbejdet om afviklingen. I Faaborg er det Faaborg Ski og Motionsklub, der er medarrangør og garant for de spændende og udfordrende løbsruter" fortæller Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon, som er koordinator og idémand bag etapeløbet. 1. etape blev løbet i Odense i starten november og efter nytår løbes der i Assens, Bogense og Nyborg.

Største hold som deltager i 20. udgave af Stiftens Etape LØB inviteres på besøg og rundtur ved en af arrangementets sponsorer - Bryggeriet Vestfyen.

Annonce

Kom og hep på løberne

Med lidt planlægning, kan den enkelte tilskuer nå at se løberne passere flere steder på ruten så kom og hep på løberne på søndag kl. 11, hvor deltagerne på den lange distance sendes af sted. 2 minutter senere er det deltagerne på 8 km distancens tur til at få pulsen løftet.

Stiftens Etape LØB er 5 enkeltarrangementer, som sammen bliver til et etapeløb. Det er ved hvert arrangement muligt at deltage i den aktuelle etape, da der er individuelle resultater og diplomer til alle deltagere efter hvert løb. Skulle du have lyst til at deltage, kan eftertilmelding ske på startstedet - Forum Faaborg på løbsdagen kl. 9.30 - 10.45. Der er start kl. 11. Det er også muligt at tilmelde sig on-line frem til fredag kl. 10 på www.hcamarathon.dk - hvor der kan findes yderligere oplysninger om arrangementet.

Trafikken i Faaborg I tidsrummet mellem kl. 11.20 - 12.00 vil der være løbere i centrum af Faaborg, så bilister bedes af hensyn til løbernes sikkerhed være ekstra opmærksomme. Det er specielt i gaderne: Odensevej, Nørregade, Vestergade, Østerbrogade, Chr. IX´s Vej og Klostergade. Stiftens Etape LØB er for alle under mottoet: Hurtigt eller langsomt - en kilometer er en kilometer, hvilket giver plads til både den mindre aktive løber som den meget aktive løber i alle aldre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Annonce