Annonce
Erhverv

Forældreformand: Parterne går hjem med lidt at tygge på

Forældreformand: Parterne går hjem med lidt at tygge på. Her ses Mette With Hagensen efter dagens kaffemøde med Michael Ziegler i forgrunden

Selvom dagens kaffemøde ikke var et forhandlingsmøde, kastede Mette With Hagensen et hemmeligt bud på bordet.

Det var et godt møde med kaffe, kage og topforhandlere, mener Mette With Hagensen, som er formand for Skole og Forældre og havde inviteret Michael Ziegler fra Kommunernes Landsforening og Anders Bondo Christensen fra Danmarks Lærerforening til en snak om lockouten uden kameraer.

Og selvom parterne stadig står stejlt over for hinanden, når det kommer til lærernes arbejdstidsregler, så gav Mette With Hagensen angiveligt de to parter noget at tygge lidt på.

- Det var ikke et forhandlingsmøde, men jeg kastede nogle bud på bordet og bad dem om at tænke over, om det kan bruges til noget og flytte noget i konflikten, siger Mette With Hagensen til Ritzau.

Hun vil ikke afsløre, hvad forslagene konkret indeholder, men de blev ikke afvist fuldstændig af de to kaffegæster

- De går hjem og overvejer det. Hvad buddene går ud på, er vi blevet enige om at holde inde i rummet. Ikke fordi der er noget kontroversielt i det, men vi blev enige om, at vi havde et fortroligt møde, og det ville jeg gerne holde fast i, siger hun.

Ifølge forældrenes formand er det heller ikke utænkeligt, at alle tre parter mødes igen til et nyt møde.

- Jeg kunne godt forestille mig, at der kommer flere møder, men jeg vil sikre mig, at det ikke får den medieopmærksomhed, som det her har fået, siger Mette With Hagensen og tilføjer:

- Det er vigtigt at vi kan snakke sammen, uden at det skal blæses op. Ellers bliver det et meget stort mediecirkus, og det er nemmere at snakke sammen, når man gør det uden at tænke på, hvad man skal sige til pressen, der står uden for døren.

Samtidig understreger hun, at mødet i dag primært handlede om at få de to forhandlere til at få en "nærere relation" og få fortalt dem, hvordan konflikten bliver oplevet fra forældrenes perspektiv.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce