Annoncørbetalt indhold

Foråret og livet i haven er på vej

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sneen er smeltet, og den danske temperatur er på vej op. Det kan kun betyde én ting: Foråret er på vej. Med foråret og de varmere måneder kommer mange ting, og forårsrengøringen, gåture i solen, arbejde i haven, is på havnen er kun nogle få af disse ting. Én ting der er sikkert, nu når varmen er på vej, er at det er vigtigt at sørge for, at haven er klar til sommer. En sommerklar have udstråler liv og farver, og det indbyder i meget højere grad til gæster, børn og leg. Men hvad kan man gøre for, at haven er mere indbydende? Hvilke ting kan man sørge for for at sikre, at børnene er friske på leg og eventyr i haven? Det har vi forsøgt at svare på her i de følgende gode råd.


Annonce

Gode redskaber giver god leg

En god start, hvis man vil sørge for gode foranstaltninger for god leg til sine børn, er, at man anskaffer nogle gode redskaber. Det kunne være alt fra gynger, sandkasser, rutchebaner og vipper, men det kunne eksempelvis også være en Berg trampolin. En Berg trampolin er et rigtig godt omdrejningspunkt for leg - ikke kun for børnene, men faktisk også for de voksne. Ja, hele familien kan være med. Berg trampoliner fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvor nogle har ben, og andre er gravet ned i jorden, så uanset hvordan din have ser ud, så kan der findes en løsning. De kaldes Berg trampoliner, da Berg er en trampolin leverandør, der fremstiller trampoliner i den bedste kvalitet, længste holdbarhed og garanti for god sikkerhed. Udover at byde op til leg, så sikrer en Berg trampolin også rigtig god motion for både børn og voksne. Motion kommer nærmest snigende, så man opdager næppe at man har dyrket intensiv motion i flere timer ad gangen, fordi det er så sjovt.Masser af farver giver mere liv i haven

En anden ide som du kan bruge, hvis du ønsker mere liv i haven, er, at sørge for at der er nok farve. Det kan komme i mange variationer både fra planter, havemøbler og huset i sig selv, men hvis man vil tilføre lidt mere farve på en nem måde, så er det en god ide at være ude i god tid med at plante blomster og løg. Det skal man helst starte med allerede her i foråret, for når sommeren så er over os, så får man den smukkeste og mest indbydende have. Simple bede rundt omkring med eksempelvis roser og tulipaner kan gøre meget mere for en kedelig have, end man lige selv går og tror.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.