Annonce
Debat

Folkeafstemning i Odense nu

Annonce

Læserbrev: 14 procent siger ja og 65 procent siger nej til salg af Fjernvarme Fyn. Det viser en meningsmåling foretaget af Megafon for TV2 Fyn. Det er trist, at salgspartierne S, SF og R bortforklarer dette markante nej fra odenseanerne med bl.a. manglende information, støj, eller at der er mest modstand fra den ældre del af befolkningen, eller at der ikke findes andre løsninger.


Trist for vores lokaldemokrati og benzin til politikerledens bål.


Ud over den nedladende tone over for folket, så modsiger de også sig selv. De sagde ellers for få dage siden i byrådet, at der har været tilstrækkelig borgerinddragelse, at borgermøderne har fungeret, og at odenseanerne er blevet informeret nok, og at der ikke er behov for mere, da Enhedslisten og K i byrådet foreslog flere møder og mere omfattende borgerinddragelse og information.

Hvorfor lytter I ikke? Det er nedladende at stå og sige, at man tager en så vigtig beslutning, vel vidende, at der er massiv modstand fra flertallet i byen, og så tillade sig at udtrykke mere eller mindre direkte, at befolkningen er styret af følelser, at den ikke har forstået sagen og at den ikke ved bedre. Trist for vores lokaldemokrati og benzin til politikerledens bål.

Den eneste ordentlige vej at gå i denne situation er at bøje sig for folkets vilje og overlade beslutningen til borgerne. Enhedslisten kræver lokal folkeafstemning i Odense, og det skal være nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce