Annonce
Odense

Politi massivt til stede: Folk samledes i Vollsmose for at minde skuddræbt

Iman Abu Amin holder tale i Egeparken -Vollsmose, efter skyderi onsdag aften. Foto: Birgitte Carol Heiberg


Flere hundrede beboere i Vollsmose samledes torsdag aften med god afstand for at mindes den 31-årige mand med somalisk baggrund, som sent onsdag aften blev skudt i Egeparken.

Her holdt imam Abu Amin en tale, hvor han ifølge vidner på stedet blandt andet sagde, at beboerne ikke længere ville finde sig i skyderierne i området, og at de skulle stå sammen mod banderne.

Den 31-årige var et helt tilfældigt offer, som intet havde at gøre med den konflikt, der er i gang mellem to rivaliserende grupperinger. Manden havde angiveligt været til aftenbøn i moskeen, da han kom hjem i sin næsten nye bil, parkerede og derefter blev ramt af skud.

Ifølge flere beboere er problemerne i Vollsmose flyttet væk fra Bøgetorvet, som ellers tidligere har dannet ramme om flere alvorlige episoder, og flere af dem, der tidligere holdt til på Bøgetorvet, samles nu på parkeringspladsen ved Egeparken.

Derfor opfordrede imamen også til at holde øje med, hvem der kom i området.

Sent fredag aften var politiet massivt til stede i Vollsmose. Her blev flere biler og personer aftenen igennem blev tjekket, efter at politiet med øjeblikkelig virkning havde indført en skærpet strafzone.

Der er planlagt en større mindehøjtidelighed for den dræbte fredag mellem klokken 15 og 18 i Egeparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce