Annonce
Middelfart

Folk kan ikke få nok: Romkugler leveres nu med pakkeservice

15 styks romkugler til en kunde et sted ude i landet. Onsdag begyndte Nørre Aaby Bageri at sende kugler ud af huset. Foto: Carsten Bjørn Bak Matthiesen

I marts vandt bager Carsten Bjørn Bak Matthiesen titlen for Danmarks bedste romkugler. Siden da har romkuglesuccesen ingen ende villet tage.

Nørre Aaby: De er små, de er runde, og de er brune. Og folk kan ikke få nok. Onsdag formiddag lancerede Nørre Aaby Bageri en ny forretningsstrategi, der skal få deres romkugler ud i hele landet, selv om kunderne ikke kan komme til Nørre Aaby. Pakket i æggebakke-lignende emballage og med et køleelement i bunden, leveret af GLS, kan romkugle-elskere i kongeriget få stillet deres trang. 15 styks for 199 kroner inklusiv forsendelse.

I marts vandt bager Carsten Bjørn Bak Matthiesen titlen for Danmarks bedste romkugler. Siden da har romkuglesuccesen ingen ende villet tage. Det gør den bestemt heller ikke nu.

- Jamen, det er faktisk lidt skræmmende. Jeg har lige fyldt en indkøbsvogn med 20 æsker med romkugler, som jeg har sendt af sted med GLS. Bare i den første time, efter vi annoncerede det på facebook i formiddags, fik jeg mange bestillinger. Ét er at sidde ved skrivebordet og tænke over det, noget andet er at telefonen eksploderer med sms'er med bestillinger, siger bageren, der gennem længere tid har forberedt den nye forretningsstrategi.

Annonce

Når landet rundt

Romkuglerne kan nu leveres fra dag til dag, hvis man bestiller mellem mandag og torsdag. men allerede på den første dag med romkugleforsendelser, kan bageren se, at det kommer til at kræve en anden og hurtigere rutine, hvis han skal sende flere tusinde kugler ud af butikken på denne måde.

- Vi skal have lavet en fast aftale med GLS, for det tager lang tid at registrere hver enkelt pakke. Så er det bedre, at de henter en hel indkøbsvogn ad gangen, siger Carsten Bjørn Bak Matthiesen, der er lidt forpustet over, hvor travlt han har haft.

Den første forsendelse af romkugler lander i morgen i Hundested, Helsingør, Hellerup, Aarhus, Ikast, Bjæverskov og mange, mange andre steder.

Annonce

Hjemmeside undervejs

Det har været et virkelig travlt halvår, der er gået, siden han vandt konkurrencen. Bageren har masser af idéer til, hvordan hans berømte romkugler skal komme ud til kunderne.

Idéen om at sende dem ud har været undervejs i lang tid, og også en hjemmeside er på vej.

Den varme sommer satte kundernes lyst til romkugler lidt på standby, og det har man godt kunnet mærke i butikken, men derfor han Carsten Bjørn Bak Matthiesen ikke mistet modet.

Det nye tiltag blæser atter gang i romkuglespiserne, og det har også betydning for, hvordan bemandingen i butikken ser ud. Hvis dette bliver en succes, skal man måske til at ændre rutiner, og pakke kuglerne på forhånd, så de er på forkant med det tidligere på dagen.

For et halvt år siden, da Nørre Aaby Bageri løb af med vindertitlen, fortalte bageren, at han ikke ville stille op i konkurrencen igen. Til trods for en bragende succes, holder han fast i den udtalelse.

- Det har også været hårdt arbejde. Det kan tælles på to hænder, hvor mange fridage, jeg har haft det sidste halve år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce