Annonce
Middelfart

Fodboldpiger fra Middelfart rykker en række op

MG&BK's fodboldpiger er rykket op i Serie 1 efter at have vundet topopgøret mod Strib. Yderst til venstre træner Brian Bertelsen, yderst til højre træner Nicklas Reerslev. Privatfoto
Annonce

Middelfart: Allerede før den sidste kamp er afviklet, har Middelfarts U18-fodboldpiger spillet sig til oprykning. Pigerne valgte i denne sæson at spille seniorfodbold. Og det er gået over al forventning, da pigerne har vundet alle deres kampe.

Lokalopgøret mod Strib - som også var topopgør i rækken - endte 3-1 til Middelfart. Og i denne uge sikrede pigerne oprykning til serie 1 ved at slå Skamby med 4-1.

Når den sidste udendørskamp er afviklet, vil pigerne koncentrere sig om futsal - indendørs fodbold uden bander. Pigerne har de seneste fire år vundet fynsmesterskabet i deres årgang. Og ved både danske og jysk-fynske mesterskaber spillede pigerne sig til sølvmedaljer i U18-rækken i begyndelsen af året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce