Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fodboldpersonlighed er ny kandidat for Borgerlisten

Spidskandidat for Borgerlisten i Faaborg-Midtfyn, Palle Andersen, kan med glæde annoncere, at Michael Christensen fra Faaborg er ny kandidat for Borgerlisten. Arkivfoto: Louise Koustrup.

Fodboldglade Michael Christensen fra Faaborg har driblet sig ind på listen over Borgerlistens kandidater. Nu skal han til at jonglere livet som politiker.

Annonce

Faaborg-Midtfyn: Foreningslivet er en af mærkesagerne hos 48-årige fodboldinteresserede Michael Christensen fra Faaborg, som er ny kandidat for Borgerlisten i Faaborg-Midtfyn.

- Et af de områder, der ligger mig meget på sinde, er at sikre flere driftsmidler til foreninger, klubhuse og hallerne. Der er på det seneste blevet afskediget dygtige og engagerede halbestyrere, fordi driftsøkonomien ikke hænger sammen. Det er ikke holdbart, at foreninger skal blive ved at finde flere og flere frivillige arbejdstimer til praktiske opgaver, da de timer går fra foreningernes kerneopgaver, fortæller Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Han vil give børn og unge i kommunen mulighed for at afprøve forskellige sportsgrene til billigere penge.

- Derudover vil det være fint, hvis kommunen gav tilskud til, at børn og unge kan prøve nye aktiviteter i foreningerne gratis eller til halv pris i en periode. Det giver dem mulighed for at afprøve forskellige idrætsgrene og finde den rigtige aktivitet. De vil derefter bedre kunne fastholdes i foreningerne, forklarer Borgerlistens nyeste kandidat til kommunalvalget 2017.

Michael Christensen er ny kandidat for Borgerlisten i Faaborg-Midtfyn. Privatfoto
Annonce

En geografisk gevinst

Som tidligere fodboldtræner, dommer og formand for Fodboldrådet i Faaborg-Midtfyn Kommune har Michael Christensen været meget aktiv i foreningslivet, og så er han opvokset i Brobyværk. Det glæder spidskandidat for Borgerlisten Palle Andersen.

- Med Michaels opvækst i Brobyområdet får vi en kandidat, der er kendt der også. Og med hans kendskab til hele kommunen, via det store idrætslige engagement samt arbejde, har vi fået endnu en person, som kan være med til at sikre, at vi i Borgerlisten får succes ved det kommende valg, fortæller spidskandidat Palle Andersen i pressemeddelelsen.

Borgerlistens kandidatliste tæller foruden Michael Christensen og Palle Andersen også Palle Petersen fra Faaborg-området, samt nytilkomne Egon Hansen fra Ferritslev og Micael Castor fra Gislev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce