Annonce
Debat

Fodboldbaner. Pinlig kommentar fra V-medlem

Det var tæt på jeg fik min morgenjuice galt i halsen, da jeg klikkede mig ind på en arktikel på TV2/Fyn om banefordelingen i området ved Falen, Kildemosevej og Dyrskuepladsen.

Her kunne man læse en kommentar fra Venstres byrådsmedlem Brian Lauridsen: "Det giver ingen mening at tvinge dyrskuet væk fra Odense. Dyrskuet er en af de største events, som er i Odense. Tillige er den stort set ikke støttet af skattekroner. Dyrskuet er folkeoplysning af allerhøjst kvalitet. Hvad fan.... tænker de fodboldtosser på?"

Efterfølgende skriver Brian Lauridsen, at han i en anden debat er blevet kaldt for landbrugstosse.

Vi er af Jane Jeginds forvaltning blevet bedt om at komme med mulige løsninger på problemet med banefordelingen. Det har vi fra klubberne omkring Falen, Kildemosevej og OB gjort, og det gør så, at vi skal omtales som fodboldtosser af et byrådsmedlem fra Venstre.

Brian Lauridsens kommentar er ganske enkelt pinlig, uanset om han er blevet kaldt for landbrugstosse eller ej. Man kan også blive bekymret for, om det er Venstres holdning til foreningslivet. Et foreningsliv, som rådmand Jane Jegind er politisk chef for.

Det vil klæde både Jane Jegind og Brian Lauridsen at beklage denne kommentar. Os fra klubberne omkring Falen, Kildemosevej og OB er også borgere i Odense Kommune.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce