Annonce
Kerteminde

Fodboldbanen er en sø: Boldklub udsætter sæsonstarten

Særligt "trekanten" hvor de yngste boldspillere plejer at træne er hårdt ramt af de store regnmængder. Foto: Helle Kryger.
Store og små fodboldspillere i Kerteminde må træne på skolernes multibaner. Den våde vinter gør klubbens baner ubrugelige.
Annonce

Kerteminde: De er ellers jublende glade i Kerteminde Boldklub. Den netop overståede generalforsamling bød på den ene succeshistorie efter den anden. Økonomien er den bedste i klubbens historie, og en sammentømret bestyrelse snupper alle et år mere.

Det fortæller klubbens næstformand Søren Eriksen:

- Vi præsterer det bedste resultat nogensinde i klubbens historie. Vi har haft en 15 procent fremgang på medlemstallet. Der er nu 417 medlemmer, og fremgangen er nogenlunde fordelt mellem piger og drenge. Vi har et økonomisk overskud på 93.000 kroner. I det tal er der fratrukket 350.000 kroner, som vi har lagt til side til kunstgræsbane og reparation af klubhus, fortæller han.

Annonce

Låner multibaner

Sidste års krise-prægede stemning er med andre ord fortid, fortæller Steen Jensen, klubbens formand:

- Vi har haft medvind på alle parametre. Kerteminde Cup er vores hoved-indtægtskilde, og der var vi virkelig begunstiget af det fantastisk flotte vejr, der skabte en stor omsætning. Hele aktivitetsniveauet har faktisk været pænt stigende i klubben, og samtidig har vi holdt omkostningerne i ro.

- Vi har heller ikke et eneste medlem, der ikke har betalt kontingent på grund af et automatisk opkrævningssystem, vi har fået gennem DBU. Samtidig har vi sparet 13.000 i porto.

- I vinter vandt U14 pigerne Fyns-mesterskabet i indendørs. Der er masser af talent i klubben, fortæller den tilfredse formand.

Alle sejl er nu sat for at realisere drømmen om en kunstgræsbane, og tager man et kig på boldbanerne i disse dage, forstår man hvorfor. Det er kun mågerne, der nyder de store søer, som har samlet sig på boldbanerne:

- Banerne er lukket for fjerde uge i træk på grund af vand. Behovet for en kunstgræsbane har aldrig været større med de nedbørsmængder, vi har set i den her vinter. Flere af holdene har taget multibanerne på byens skoler i brug, fortæller Søren Eriksen.

Første turneringskamp i Fyns-serien finder sted den sidste weekend i marts. Øvrige rækker starter op en uge eller 14 dage senere.

- Der er ikke andet at gøre, end at håbe på at regnen holder op, siger Steen Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Udland

Tidligere Fyens-journalist tæt på eksplosion: Det ser ud, som om der var placeret bomber overalt

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce