Annonce
Nordfyn

Flyvende Superbørn kommer til Otterup

Flying Superkids er kendt for et underholdende og imponerende show. PR-foto
De unge og dygtige "supergymnaster" fra Flying Superkids gæster Otterup Idrætscenter med en toptunet forestilling og stort lysshow 13. oktober.

Otterup: Det er efterhånden flere år siden, at Flying Superkids sidst optrådte i Otterup. Men nu kommer de flyvende gymnaster til Otterup Idrætscenter 13. oktober som en del af deres efterårsturné. Med sig bringer de deres berømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, højt humør og fed musik.

- Vi glæder os rigtig meget til at besøge Otterup. Det er nok fem år siden, at vi sidst besøgte byen, så vi er rigtig spændte på, om der er lokal opbakning til showet. Men vi havde heldigvis masser af besøgende ved vores forestillinger i Odense i sommer, så vi håber og regner da også med, at der bliver en helt fantastisk stemning og ikke mindst fyldt på tribunerne. Vi er i hvert fald topmotiveret til at levere et brag af et show og glæder os til at vise nordfynboerne, hvad vi kan, lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Godbersen, konferencier og direktør for Flying Superkids.

Annonce

Tusind timers træning

Med koreografen Jack Godbersen i spidsen har børnene siden november sidste år brugt op mod 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier.

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en fire meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring.

Leg gav inspiration

Idéen til nummeret opstod, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

- Nummeret er et godt billede på, hvordan vi finder på nye numre og udvikler showet. Vi har den her gymnast, som fjollede lidt rundt med forskellige spring til træningen, og det så superfedt ud, så det ville vi gerne have med i showet. Derfor byggede vi jernkonstruktionen, som nu er blevet til et forrygende springnummer, der skaber spænding i hele salen og giver en særlig energi til vores gymnaster, fordi det er et helt unikt og stærkt nummer, der ikke er set før. Det er med andre ord Flying Superkids, når det er allerbedst, siger Lars Godbersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce