Annonce
Odense

Flytter til Lindvedgaard: Hypnose har hjulpet Pernille igennem skilsmisse og livets almindelige op- og nedture

Bliv slank, stressfri eller røgfri med hypnose. Pernille Kjærulff er flyttet til Lindvedgaard. Foto: Hasse Frimodt
Pernille Kjærulff, flytter ind med sin klinik på Lindvedgaard i Odense S. Hun er hypnoterapeut, forfatter og foredragsholder.

Skt. Klemens: Pernille Kjærulff er oprindeligt uddannet sygeplejerske (2007), men en bilulykke i 2011 gav hende en brat opbremsning pga. piskesmæld og hjernerystelse.

- Jeg måtte sande, at ulykken bare var dråben, der fik bægeret til at løbe over. I virkeligheden var jeg stresset. Jeg fik et behandlingsforløb med hypnoterapi, og mine symptomer forsvandt, siger Pernille Kjærulff.

Det var startskuddet til en ny karriere.

- Jeg startede uddannelse til NGH cert. hypnoterapeut, og i april 2012 oprettede jeg virksomheden Hypnoterapi ved Pernille Kjærulff. Siden september 2012 har jeg været fuldtidsbeskæftiget i klinikken, og glæder mig over at kunne fejre 10-årsjubilæum til april, siger Pernille Kjærulff.

I starten var klinikken beliggende i Allested, siden på Fangel Kro og Hotel og senest på Skt. Klemens Torv.

Pernille Kjærulff tilbyder hypnose og hypnoterapi. Privatfoto

1. December flytter Pernille Kjærulff ind i smukke lokaler på Lindvedgaard i Odense S, hvor der udover et lækkert og lyst kliniklokale også er plads til den lidt mere kreative side af hendes virksomhed i form af foredrag, indspilning af hypnoselydfiler og forfattervirksomhed.

- Jeg tyvstarter med det første foredrag – en vægtaften – onsdag 17. november kl. 19.30-21.15. Her kan igangværende klienter deltage samt nye og nysgerrige, der ønsker en anden tilgang til vægttab end kur og kamp, siger Pernille Kjærulff.

Lindvedgaard ligger i smukke omgivelser i Odense S. Privatfoto

At rydde op

Pernille Kjærulff arbejder i klinikken med mange forskellige emner: Stress, angst, overvægt, rygestop, neglebidning, flyskræk, eksamensangst og søvnproblemer bare for at nævne nogle.

- Min opgave er oftest at af-hypnotisere eller om-hypnotisere de tanker, følelser og overbevisninger, som har skabt problemet. Der kan også være oplevelser og følelser fra fortiden, der forhindrer os i at komme videre. Hypnoterapi er eminent til at få ryddet op, så fortiden ikke spænder ben for nutiden, siger Pernille Kjærulff.

Pernille giver her et eksempel på en klient:

- Det kunne være en kvinde, der stresser rundt, træt og forvirret og med følelsen af at være bagud. Hun sover dårligt, bliver let irritabel og spiser alt hvad hun kommer i nærheden af efter kl. 16.

Pernille Kjærulff

Hypnoterapeut, forfatter og foredragsholder.

Hypnose kan anvendes til: Vægtkontrol, røgfri, fri af stress, fri af angst, smerter, uro, søvn, fri af fortiden, styrk selvværdet, sportspræstationer, eksamensklar, personlig udvikling m.m.

Lindvedgaard.

Lindvedvej 77, 5260 Odense S.

Telefon: 20634191.

Hjemmeside: www.pernillekjaerulff.dk.

- Her arbejder vi med at få ryddet op i overbevisningerne om, at alt skal være perfekt, lærer hende kunsten at koble mentalt af og at sætte sig ned et øjeblik. Dernæst af-hypnotiserer vi følelsen af at være bagud – så hun måske endda indser, at hun faktisk er langt foran. Måske skal der handles med værdierne. Ikke alt er lige vigtigt – hun ved det godt, men det føles bare ikke godt nok.

Balance

Hypnoterapien bruges også til at ændre ”lysten til at spise, hvad som helst,” så hun i stedet mærker, hvad hun i virkeligheden har brug for, og kun spiser når hun er sulten.

Der arbejdes her med små tips og tricks, der kan gøre hverdagen lettere i det hele taget. Hypnoselydfilerne, som kan abonneres på fra www.pernillekjaerulff.dk, kan hjælpe nattesøvnen frem.


Min opgave er oftest at af-hypnotisere eller om-hypnotisere de tanker, følelser og overbevisninger, som har skabt problemet. Der kan også være oplevelser og følelser fra fortiden, der forhindrer os i at komme videre.

Pernille Kjærulff


- Du skal ikke bruge hypnose for at blive god til hypnose, men for at blive god til at leve dit liv, er et citat, jeg mangler kilden på – men som jeg bruger tit. Hypnosen har personligt betydet, at jeg har kunnet holde balancen igennem skilsmisse og livets almindelige op- og nedture. Og mine klienter fortæller ofte, hvor taknemmelige de er for, at de har fået kontrollen tilbage, og at de gladelig bruger hypnose lydfilerne som et værktøj i dagligdagen til at mindske stress og højne overskuddet, siger Pernille Kjærulff.

OB For abonnenter

Det bliver jul igen i OB, men der mangler stadig store hårde pakker, som får alle til at smile bredt over højtiden

Odense

92-årige Marie vil gerne have tredje vaccine-stik: - Det er en jungle at finde ud af, hvordan man får hjælp

Nordfyn For abonnenter

Fra frisør til politiker på fuld tid: - Nogle spurgte, om det ikke var dumt

Assens

Bilister kører stadig igennem vej, der er lukket: - Bilen har nok fået nogle skrammer, fordi standeren er lagt helt ned

OB

Sportschef Michael Hemmingsen om det kommende transfervindue: Vi vil forstærke os på specifikke positioner

SSI: To i Danmark er bekræftet smittet med ny coronavariant

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Assens

Helnæs Kirke er ved at falde sammen og har været lukket i et år: Må holde gudstjeneste i forsamlingshuset

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Faaborg-Midtfyn

Palle Profet ramte plet: Sådan kunne han som den eneste forudse det nye byråd

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

OB

Bashkim Kadrii fik endnu engang ikke sendt bolden i kassen: - Det er lidt noget lort, men det må jeg arbejde på