Annonce
Middelfart

Flytter ind i ungdomshus: 10. klasse skal gå i skole på Walker

Eleverne i 10. klasse i Middelfart skal fra mandag gå i skole i Ungdomshuset Walker. Arkivfoto: Henrik Juel Skovrider

Middelfart: De 32 elever i Middelfart Kommunes 10. klasse rykker fra Lillebæltskolen til Ungdomshuset Walker, når de møder ind mandag morgen.

- Vi begynder smidigt med fleksibel mødetid indtil klokken 9.30, hvor de unge kan få en snak med hinanden og med lærere. Undervisningen kommer til at foregå i koncertsalen, hvor vi inddeler eleverne i tre hovedgrupper - rød, blå og grøn, og disse farver går igen på toiletterne, så vi holder eventuelle smittekæder indenfor samme gruppe. Cafeen bruger vi til gruppearbejder og pauserum, og det bedste ved det hele er, at den gamle fabriksbygning også har en lukket gård, hvor der er mange borde og bænke. Er vejret godt, kan eleverne sidde rigtig meget ude, fortæller Birgitte Dyrbye, som er leder af både 10.klasse og Ungdomsskolen.

Eleverne mistede en studietur til London på grund af corona. Nu mister de også læseferien, som skulle være indledt på onsdag. I stedet skal de undervises frem til 26. juni.

– Jeg håber, de bliver så forelskede i ungdomshuset, at vi også ser dem til efteråret som en ny årgang i huset, siger Birgitte Dyrbye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce