Annonce
Læserbrev

Flyttehjælp. Chokerende socialpolitik

Læserbrev: Nu kammer socialpolitikken over. At belønne kriminelle med skattekroner, hvis de vil flytte til en anden adresse, er simpelt hen at gøre grin med skatteborgernes penge, mens de kriminelle griner ad skatteborgerne. Der er ingen garanti for, at de ikke fortsætter deres kriminalitet et andet sted.

Nogen har åbenbart allerede taget imod tilbuddet. Det er jo logik. De kriminelle er sikkert ugleset, hvor de bor, så det er da kreativt at flytte til et sted, hvor de ikke er så kendt, og i ly af det kan de så fortsætte deres kriminalitet. Og hvis skatteyderne er så naive, at de vil betale for flytningen til anden adresse, så er det selvsagt o.k. for de kriminelle. Sanktionerne for kriminalitet er simpelthen kørt af sporet.

Det påstås, at hvis de kriminelle ikke flytter, så skal der rives boligblokke ned. Jamen, jamen! Det er jo ikke boligblokkene, der er noget i vejen med. Hvorfor skal lovlydige borgere tvinges til at flytte, på grund af, at en meget lille gruppe er kriminelle? Tænk, hvis en hel gades trafik skulle betale en bøde, fordi der er nogle få motorbøller, der ikke vil overholde loven. Sangen om, at "der er noget galt i Danmark, Dybbøl Mølle maler ad h……. til" er åbenbart stadig højaktuel.

Et boligkvarter på Riisingsvej / Påskeløkken er udpeget til gettoområde. Nu tilbydes kriminelle økonomisk hjælp til at flytte fra området. Foto: Nils Svalebøg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce