Annonce
Kerteminde

Flytning: Når biblioteket i Langeskov flytter til Langeskov Park, får det åbent alle dage kl.07-22.

Langeskov Park bliver stedet, hvor bibliotek og arkiv flytter til. Derved kommer det tættere på den store folkeskole i byen. Arkivfoto
Biblioteket i Langeskov flytter til Langeskov Park. Det samme gør det lokalhistoriske arkiv. Biblioteket vil være med adgang til alle dage kl. 07-22.

Langeskov: Biblioteket i Langeskov og Langeskov Lokalhistoriske Arkiver flytter til Langeskov Park.

Byrådet har besluttet, at Kerteminde Kommune fortsat skal have biblioteker i Munkebo, Kerteminde og Langeskov.

Politikerne er også enige om, at Langeskov Bibliotek trænger til nye rammer, og at Langeskov Park er stedet, som også kan huse et aktivt biblioteksliv.

Kerteminde Kommune indbød i januar til dialogmøde om, hvor den bedste placering kunne være i Langeskov Park. Her var der bred enighed om, at det nuværende cafeterias lokaler har nogle kvaliteter, som passer til fremtidens bibliotek.

- Med et bibliotek i Langeskov Park skaber vi god synergi med det stærke fritids- og idrætsliv, der allerede findes i Langeskov Hallerne, vurderer Hans Luunbjerg, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

- Dialogmødet viste, at der var stor opbakning til de kommende lokaler, så ved at gå i dialog med brugerne er vi nu nået i mål med at finde den bedste løsning, fortsætter han i pressemeddelelsen.

Når det nye Langeskov Bibliotek åbner, bliver det et såkaldt åbent bibliotek. Borgerne kan derfor komme ind kl. 07-22 på hverdage og i weekends, ligesom man kan på kommunens to andre biblioteker.

Vil man gerne møde personlig betjening, kan man som hidtil stadig få det i dagtimerne.

Langeskov Lokalhistoriske Arkiv, som har holdt til i bibliotekets nuværende lokaler, flytter også med til Langeskov Park.

Det nye Langeskov Bibliotek forventes at stå færdigt ved udgangen af 2019

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce