Annonce
Nyborg

Flygtningebørn kan komme gratis i biografen

"Iqbal og superchippen" bygger på en roman af Maru Sareen. Søndag den 30. september vises filmen ved en særforestilling i KinoVino. PR-foto

Nyborg: En tur i biografen kan være en dyr omgang - ikke mindst hvis familien må klare sig for statens integrationsydelse. Men nu kan flygtningebørn i 3., 4. og 5. klasse på skolerne i Nyborg Kommune se frem til en gratis forestilling i KinoVino søndag den 30. september. Og så må de oven i købet tage en kammerat med.

Initiativet kommer fra Dansk Flygtningehjælp og er støttet af Kielberg Advokater samt KinoVino selv, der sørger for gratis popcorn og sodavand, når "Iqbal og superchippen" ruller over skærmen. Onsdag blev de gratis billetter fordelt ud på de enkelte skoler, der selv sørger for at tage kontakt til eleverne. I alt vurderer Dansk Flygtningehjælp, at der er cirka 50 børn i målgruppen. Oven i det kommer som sagt lige så mange kammerater, der kan inviteres med den danske spillefilm, hvor emnet ganske passende er venskab. Dørene åbnes klokken 9.30, mens filmen begynder præcis klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce